csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérlegek a hétvégén szert tesznek valamire, amire régóta vágytak már, a Bakok napjait pedig apró busszúságok fűszerezik.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Szombaton váratlan vendégek érkezhetnek hozzád, ami először elkeserít, de később igazán fel leszel dobva a helyzettől, mert meghozzák a kedvedet hozzá. Az is lehet, hogy olyan emberrel hoz össze a sors, aki mellett az élet csupa móka, öröm és kacagás, ráadásul érdekes dolgokat mond, ami felkelti a figyelmedet. Derűlátása nagyszerű hatással lesz rád, új ötleteket kaphatsz tőle, melyeken egész vasárnap tűnődni fogsz.
Hétvégi tipp: ne zárkózz el semmilyen hirtelen adódó eseménytől. A délutánokat töltsd pihenéssel, mert az is kell, de társasági programokban is vegyél részt.

Bika

Semmi másra nem vágysz ezen a két napon, mint visszavonulni egy kicsit, és egyedül lenni? Rád is fér, hogy helyre tedd a gondolataidat, és átalakíts néhány dolgot, melyek már elavultak körülötted, vagy éppen benned. Belső énednek igenis nagy szüksége van egy kis magányra ahhoz, hogy lecsillapítsa a benned tomboló viharos érzelmeket és szélsőséges gondolatokat, amit egy kolléga vagy egy családtag korbácsolt fel még hét közben.
Hétvégi tipp: légy objektív és reálisan gondold végig, valóban okod van arra, hogy így gyötörd magad?

Ikrek

Egy régi sérelem kerülhet felszínre most, aminek nem örülsz, mégis elgondolkodtat, vajon ez a véletlen műve, vagy tényleg foglalkoznod kell a témával? Egyik családtagodat korábban megbántottad, ami most visszaüthet, ha más nem, hát lelkiismeret-furdalás formájában! Lehet, hogy nem folytatni kellene a vitát, vagy a "nem beszélek veled" állapotot, hanem inkább elcsitítani és megbeszélni a gondot. Főleg a családban nem jó a kakaskodás!
Hétvégi tipp: kérj bocsánatot. Ettől nem leszel kevesebb, sőt! Nagyot nősz majd szeretteid szemében!

Rák

Barátaid, közeli ismerőseid még szombaton a szemedre vethetik, hogy az elmúlt két hétben szinte csak magadra gondoltál, őket pedig elhanyagoltad. Tényleg így lenne? Ha a válasz egyértelműen igen, beszéljétek meg, hogyan hozhatod ezt helyre, de ha nem érzed jogosnak a panaszt, akkor hívd fel a figyelmüket arra, mi mindent tettél te az ő érdekükben, hátha képesek ezt észrevenni. A vasárnapot pedig szenteljétek egymásnak, így mindenki békében letudja ezt az ügyet.
Hétvégi tipp: lehet, hogy elvárod, odafigyeljenek rád, de neked is ugyanazt kell tenned szeretteid felé! Ezt tartsd szem előtt mindig!

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Már egy ideje igencsak aggaszt valami, amit nem mersz elmondani kedvesednek vagy egy szeretett családtagodnak? A hétvégi csillagállás most minden kényes ügy rendezésére rendkívül kedvező hatásokat biztosít, ezért nyugodtan felhozhatod a kényes témát. Beszéljétek meg, szabadulj meg nyomasztó lelki terhedtől, hogy a vasárnap már ennek fényében teljen.
Hétvégi tipp: bármi is legyen a téma, biztosan meg tudjátok beszélni. A kimenetel sikeressége garantált, tedd meg az első lépéseket te!

Szűz

A szombati napon ugyan még a munka és az otthonod körüli töménytelen mennyiségű tennivaló uralhatja perceidet, de vasárnapra egy izgalmas program vár rád, amit most másvalaki szervez, ezért add át magad az élménynek. Mondj igent rá! Nem jó, ha mindig csak a kötelező feladataidra gondolsz, így előbb-utóbb egyedül fogsz maradni. Törődj a barátaiddal is, akik nagyon várnak.
Hétvégi tipp: ha csak kis időt, de mindenképpen szentelj szeretteidnek. Legalább hétvégén! A munka ráér hétfőn!

Mérleg

A hétvége nyugalmasan indul, de aztán váratlanul fordul a kocka, s jön egy kis izgalom. Szombaton vagy vasárnap egy olyan áhított tárgyra tehetsz szert, amire már régóta nagyon vágytál. Turkálj a piaci standok árukínálata vagy a netes webáruházak sorai között, mert nem lesz szem előtt ez a tétel! Egy jó hír is érkezni fog a vasárnapi nap folyamán, ezért mindig legyen nálad a mobilod, illetve figyeld az e-mailjeidet, megéri!
Hétvégi tipp: ha nem is vásárlási szándékkal, de menj el egy bevásárlóközpontba vagy egy régiségpiacra. Hívd el a barátodat vagy barátnődet is.

Skorpió

Mivel erre a hétvégére magadnak terveztél programot, s ezt nem közölted környezeteddel, így keresztbe húzhatják számításaidat, s ez okozhat némi galibát. Ne legyél mérges, és legfőképpen ne is adj hangot haragodnak, hisz csak jót akart neked valaki. Inkább gondold végig, honnan tudhatta volna más, hogy te mit szeretnél, ha te magad nem adtál erre utaló jeleket?
Hétvégi tipp: tartsd szem előtt, hogy semmi sem történik véletlenül! lehet, hogy a rád "erőltetett" programban sokkal több pozitívum van, mint amit te magad terveztél.

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Különleges, izgalmas, mozgalmas hétvége elé nézel. Lesz minden, mi szem, szájnak ingere, és az öröm, a jókedv, a társasági élet sem marad ki belőle. Ráadásul még egy újdonság is nagy szerepet kap az életedben, bár elsőre nem gondolnád, hogy ennyire fel fogja kelteni a figyelmedet. Szánj elég időt családtagjaidra, és kényeztesd őket egy kis meglepetéssel. A viszonzás sem fog elmaradni, hidd el, megéri, hogy figyelj rájuk.
Hétvégi tipp: energiaszinted mintha a semmiből nőtt volna az egekig. Ez azért van, mert tegnap este ledobtad magadról a munka súlyos láncait. Élvezd ki ezt a két napot!

Bak

Bár szombaton alaposan felbosszanthatod magad egy banális dolog miatt, ettől függetlenül nyugodalmas, szép hétvégéd lesz. Az apró bosszúságok hangulatodra csak akkor lesznek erőteljes hatással, ha te magad hagyod, hogy eluralkodjanak rajtad ezek a negatív erők. Próbáld meg lazán felfogni a dolgokat, és semmire ne reagálj meggondolatlanul! Sőt, ha lehet, sehogy ne reagálj, akkor nem te, hanem a másik fél lesz morcos, de ez már nem a te bajod!
Hétvégi tipp: ha már nem kell a munka miatt aggodalmaskodnod, miért tennéd ezt a magánéleteddel összefüggésben? Engedd el magad!

Vízöntő

Alaposan le vagy lassulva, s ez leginkább a szombati napodat jellemzi majd. Mintha minden ólomlábakon járna, igaz? Ez csak azért van, mert egy igen fárasztó hetet tudhatsz a hátad mögött, de gondolj arra, minden egyes eredményért megdolgoztál, s ez később a javadra fog válni! Próbálj meg pihenni mindkét napon, hogy újult erővel állhass munkába hétfőn. Vasárnap jöhet egy laza kirándulás, de ha nem akarsz sehová sem menni, akkor legalább a konyhában alkoss valami nagyot.
Hétvégi tipp: ha nem pihensz és regenerálódsz, bizony a hétfői napod nagyon leterhelő lesz. Nem fogod bírni. Menj el egy meleg vizes fürdőbe!

Halak

A szombat nem lesz könnyű, sok feladatot tűztél ki magad elé, de mindegyik fontos, és jellemzően hosszú távú tervek előkészítésével kapcsolatos. Mozgalmas hétvégéd csúcspontja vasárnap dél körül érkezik el, mikor ismerőseiddel egy olyan újdonságot próbálhattok ki, ami meghatározza majd emberi kötelékeitek további alakulását. Nem biztos, hogy ez gyakorlati úton fog történni, lehet, hogy még csak beszélgettek róla, de a végeredmény mindenképpen pozitív lesz.
Hétvégi tipp: figyelj oda mindenre. Járj nyitott szemmel, és bármi is jut eszedbe, azonnal jegyezd le, nehogy elfelejtsd!

Nem lesz tartós VV Gigi házasságahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120113-racz-ildiko-vv-gigi-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.htmlNagy Ferónak át kell értékelnie az életéthttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120113-nagy-fero-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.htmlNincs ideje megunni a pasikat a VV4 sztárjánakhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120106-nadai-aniko-a-vv4-szereploje-szammisztikai-elemzes.htmlÍgy teremts magadnak több pénzt 2012-re!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111219-igy-teremts-magadnak-tobb-penzt-jovore.htmlPénzhoroszkóp 2012-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111220-penzhoroszkop-2012re.htmlSzerelmi horoszkóp 2012-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111220-szerelmi-horoszkop-2012re.htmlÉves horoszkóp 2012-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111221-eves-horoszkop-2012re.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.