Barátok közt számmisztika ezotéria Csomor Csilla elemzés RTL Klub születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csomor Csilla 1966. január 20-án született Jászberényben. Azok, akik ezen a napon születtek - szinte kivétel nélkül - sokkal erősebben vágynak az elismerésre, szeretetre, sikerre, mint mások.


RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub

Csomor Csilla a magánéletébe keveseknek enged betekintést. Kételkedve fogadja az okkult tudományokat, pontosabban azok képviselőit. Nem sorolható a szkeptikusok közé, de csak azok szavára ad, akik már okot adtak arra, hogy bízzon bennük - akár úgy, hogy az illető valamilyen, általa elfogadott tanulmányt végzett, vagy többszörösen bizonyított.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





Forrás: Robelin
Forrás: Robelin

2013-tól újabb fordulat várható a hivatásában: egy teljesen új arcát ismerhetjük majd meg. 2014. január 20. után egy teljes szemléletváltással a magyarázatokat, az ok-okozati összefüggéseket fogja átértékelni.

Idős korára viszont már ebben az évben gondolnia kell, mivel a 2012-es év (a harmónia, a szépség és a szerelem éve) meghozhatja számára a végső boldogságot, párkapcsolatát új, tartósabb alapokra helyezheti. Amennyiben másként dönt, úgy fel kell készülnie arra, hogy évek múlva többet lesz egyedül, mint amennyit szeretne.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.