Kórházba került a népszerű színésznő - Túladagolta magát?

Ashton Kutcher válás roham Demi Moore kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hónapok megpróbáltatásai miatt súlyosan összetört Demi Moore színésznő.

Demi hónapok óta egyre soványabb - egyszerűen képtelen volt feldolgozni azt, hogy tönkrement a házassága a nála jóval fiatalabb Ashton Kutcherrel. A világsztár hétfőn este rosszul lett, ki kellett hívni hozzá a mentőket, akik azonnal bevitték a színésznőt a Los Angeles-i kórházba. A bajt állítólag egy ismeretlen szer használata okozta, amit valószínűleg túladagolt. Szemtanúk szerint Miss Moore egy barátnőjével volt éppen, amikor egyszer csak remegni kezdett, olyan volt, mintha valamiféle rohamot kapott volna, ezért azonnal segítséget hívtak hozzá.

A lapok rövid időn belül megtalálták a Los Angeles-i tűzoltók szóvivőjét, Matt Spence-t, aki megerősítette, hogy hétfőn este 11:21-kor egy ismeretlen betegség miatt kellett kórházba vinni a sztárt. Demi azóta kezeléseket kap, hogy mihamarabb talpra állhasson. "Az elmúlt időszak nagyon stresszes volt Demi Moore számára, így most profi segítséget kap a kimerültség ellen, és azon van, hogy javuljon az egészsége. Nagyon várja már, hogy jobban legyen, és teljes szívéből köszöni a barátok és a család támogatását" - nyilatkozta a sztár szóvivője.

Tipp! Exkluzív képek az RTL Klub sztárjáról! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.