Rettenetes kínokat élt át - Elrontották a modell mellműtétjét

műtét plasztikai beavatkozás mellnagyobbítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jodie Marsh angol médiaszemélyiség elmesélte horrorisztikus élményét, amit egy mellműtét okozott neki.

Jodie eredetileg glamourmodell volt, de ő is arra az útra tért, mint az agyonműtött celeblány, Jordan. Miss Marsh utólag már elismeri, hatalmas hiba volt a mellműtét, mely olyan mély nyomokat hagyott benne, hogy többé nem hajlandó kés alá feküdni. A harminchárom éves nő mellei korábban 32DD méretűek voltak, de ki akarta igazíttatni a testét, így 32GG méretű mellekre vágyva kés alá feküdt. "Ahogy öregedtem, egyre csúnyábbak lettek a melleim, amikor a hátamon feküdtem, szinte teljesen eltűntek. Undorítónak éreztem őket, ezért vállalkoztam a műtétre, de végül az egész rémálommá változott" - mesélte korábban a nő.

twitter.com/JodieMarsh
twitter.com/JodieMarsh

Jodie teste modellként, és később testépítőként

A modellkedés után Jodie testépítő lett, és ekkor, huszonkilenc évesen feküdt kés alá. A műtét után nem érzett semmi különöset, egy héttel később azonban elkezdődtek a műtét katasztrofális hatásai. "Amikor reggel felkeltem, duzzadtak voltak a melleim. Az első kötéseket egy hét után vették le rólam, ekkor tűnt fel, hogy a hegek nem gyógyulnak" - mesélte a lány. Később vérezni kezdett, a mellei pedig egyre távolabb kerültek egymástól. Az orvosok hibázhattak a műtét során, a lány pedig hatalmas fájdalmakat élt át. "Amikor a varratok kilökődtek a testemből, a bőröm egyszerűen nem maradt a helyén, nem forrtak össze a hegek. A melleim olyanok voltak, mintha fel akarnának robbanni. Iszonyatos fájdalmakat éltem át. Zöld színű genny folyt a sebekből, és folyamatosan véreztem" - mesélte a plasztikázott lány.

playboy.co.uk
playboy.co.uk



Most, négy évvel később Jodie még mindig a történtek hatása alatt áll, és az egész szörnyűség a férfiakkal való kapcsolatán is rontott - Jodie nem mer teljesen levetkőzni a partnerei előtt. "Bárcsak sose csináltattam volna meg a melleimet. Az embereknek fel kéne fogniuk, hogy milyen könnyen válhat egy egyszerű mellműtét rémálommá."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.