62 évesen is karcsú a világhírű tervező - Egy szál fürdőruhában pózol

luxuslakás fogyás magazin Vera Wang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera Wang hatvankét éves kora ellenére jobban néz mint, mint a nála húsz, harminc évvel fiatalabb nők.
Nézd meg a többi képet is Vera Wangról! Kattints a képre!

Vera Wang egyáltalán nem az a fajta nő, aki szereti egy szál semmiben mutogatni magát - először a Harper's Bazaar fotóin is macskanadrágot és rövidnacit szeretett volna viselni, de valahogy mégis a fürdőruhára esett a választás. "A vicc az egészben az, hogy nem vagy az a fajta, aki strandra jár. Ha bárkit megkérdeznének, aki velem utazik, elmondaná, hogy általában több réteg ruha van rajtam még akkor is, ha netán tengerpartra megyek" - viccelődött Vera.

A tervezőről a remek fotókat Douglas Friedman készítette. Vera házát is megcsodálhatjuk a magazin fotóin: a négy hálószobás álomotthont 1967-ben építették, az egyik korábbi lakója Burt Reynolds volt. A kínai bevándorlók gyermekeként született Verának egyébként New Yorkban is van egy luxuslakása, de saját bevallása szerint Los Angelesben sokkal nyugodtabb életet élhet.

Tipp! 60 éve a trónon, ritkán látott képek a brit uralkodóról! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Eszképizmus - menekülés a valóság előlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120124-eszkepizmus-menekules-a-valosag-elol.htmlKórházba került a népszerű színésznő - Túladagolta magát?http://www.life.hu/tested-lelked/20120125-korhazba-kerult-a-nepszeru-szineszno-demi-moore-ongyilkos-akart.htmlAprótól a méretesig - Mikor milyen melleket szerettek a férfiak?http://www.life.hu/tested-lelked/20120123-aprotol-a-meretesig-mellideal-evszazadrol-evszazadra.htmlKínai horoszkóp 2012 - Mit hoz a Sárkány éve?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120123-kinai-horoszkop-mit-hoz-a-sarkany-eve.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.