Szinte nincs dereka - Kettétörik, olyan vékony a modell

modell homokóra karcsúság csípő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ioana Spangenbergnek igazi homokóra alkata van. A román lány dereka mindössze ötven centis.
Senki sem akar hinni nekem, de minden nap háromszor eszek - rendesen, és nap közben sokat nassolok, csokit és csipszet is. De a gyomrom egyszerűen túl pici. Ha nagyon sokat eszem, rosszul érzem magam."

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Northfoto
Northfoto

Ioana teljesen normális súllyal, kicsivel több mint három kilóval született, és csak tinikorában vették észre, hogy a teste másként fejlődik, mint az átlagemberé. Tizenhárom évesen igazán különlegesnek számított az osztálytársai között, hiszen a csípője mindössze harmincnyolc centis volt. A lány elmesélte, hogy próbált hízni, rengeteg csokit evett, de hiába, semmi sem változott. "Romániában jobb túlsúlyosnak lenni, mert az azt jelenti, hogy tehetős családból jössz" - mondta Ioana, aki 2006-ban ismerte meg későbbi férjét, a német Jant. Innentől kezdve már jól érezte magát a bőrében, és a férfi hatására kezdett modellkedni. "Még mindig szeretnék hízni, hogy ne nézzek ki ilyen sokkolóan. Most Németországban élek, rengeteg pizzát és kebabot eszem."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.