Szecsődi Karcsi Megasztár Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szecsődi Karcsi, a Megasztár egykori énekese nem tér magához Whitney Houston halála óta.

Tipp! Az elhunyt Whitney Houston élete képekben! Kattints a galériáért!


"Ő volt a példaképem és a mindenem. Anyukámon kívül ő tanított engem énekelni. Kétéves voltam, amikor még alig tudtam beszélni, de már az ő dalait énekeltem. Mindig Whitney Houstont énekeltem mindenhol. Évek óta nem telik el hét, hogy ne hallgassak Whitney Houston számokat"




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Nagyon lepukkant a gyereksztár - Hogyan süllyedt idáig?http://www.life.hu/tested-lelked/20120210-nagyon-lepukkant-a-gyereksztar-hogyan-sullyedt-idaig.html"Tudod, hogy te nem vagy az anyukám?" - Mese vagy valóság a reinkarnációs álom?http://www.life.hu/tested-lelked/20120213-mese-vagy-valosag-a-reinkarnacios-alom.htmlLefogyasztjuk az országot - Ez Zsír!http://www.life.hu/tested-lelked/20120208-lefogyasztjuk-az-orszagot-ez-zsir.htmlMegmutatta tökéletes testét a sztárcsemetehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120125-megmutatta-tokeletes-testet-a-sztarcsemete-kelly-osbourne.htmlEgykor férfi volt, most nőként lépett fel a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120210-megasztar-lakatos-rajmund-ferfi-volt-most-no-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.