plasztikai beavatkozás Antonio Banderas Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melanie Griffith-re alig lehet ráismerni. Vajon mi történt megint Antonio Banderas feleségével?

Melanie Griffith és Antonio Banderas is részt vettek a 84. Oscar-gálán. A róluk készült képeket nézegetve arra lettünk figyelmesek, hogy a szőke színésznő mintha egy teljesen más ember lenne. Melanie az utóbbi időben túlságosan soványra fogyott, de mostanra már az arca sem a régi. Sőt, ez már szinte nem is az ő arca.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézz meg még több túlplasztikászott sztárt! Kattints a képre!

Az 55 éves egykori filmcsillag azok közé a sztárok közé tartozik, akik képtelenek megbirkózni a korukkal. Melanie évek óta lelkes látogatója a plasztikai sebészeteknek, ezzel pedig mostanra elérte, hogy az arca totálisan megváltozott. Ugyan karikák még felfedezhetők a szeme alatt, de a szeme íve és az arcberendezése már egészen más lett. Vajon kire szeretne hasonlítani A dolgozó lány című film egykori nagyszájú, természetes szépsége? Önmagára nem - az egészen biztos...

Átalakítunk! Elfoglalt anyukából trendi nő lett! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.