Hónapokba telhet, mire felépül a népszerű magyar színész

2012.03.01. 16:27

Kern András egy ideje komoly egézségügyi gondokkal küzd, pár hete azonban már úgy volt, meggyógyul. Most ismét le kellett mondani az előadásait.

Átalakítunk! Elfoglalt anyukából trendi nő lett! Kattints a galériáért!A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész szerda este betegsége miatt nem tudott színpadra lépni a Vígszínházban, A színházcsináló című darabban. A színész január közepe óta küzd egy nagyon komoly és veszélyes betegséggel: bevérzett a gyomra, ezért néhány napig kórházban kezelték őt. Kern elmondta, rossz gyógyszereket szedett, és nagyon sokat idegeskedett, ezért betegedett meg. Később azt is elmesélte, a gyo­morvérzés mellett a vérszegénységgel is küzd. Hogy jobban legyen, a színész egy gyomorkímélő diétába kezdett, és abbahagyta a dohányzást is.

RTL Klub/Sajtóklub

A múlt héten végre újra színpadra állt, de rá egy hétre már ismét le kellett mondania az előadását. ,,Nincs semmi baj. Jól van, csak olyan mennyiségű anyagot kellett volna átvennie, hogy sok lett volna még neki" - mondta kedvesen Kern felesége a Blikknek. ,,Jól bírtam erővel a múlt heti előadást, nem volt semmi gond. Vannak darabok, amelyek könnyebben mennek, a legújabbakhoz azonban kellenek még a próbák. Csak ezért voltam kénytelen lemondani a szerda esti előadást. De nincs baj. Nem kell befeküdnöm a kórházba, s a közérzetem is javulgat. Csak éppen lassan termelődik a vér a szervezetemben. Az orvosok szerint körülbelül két és fél hónapig is eltarthat, amíg teljesen felépülök" - vallotta a színész a Blikknek.

Tipp! Óriásira dagadt terhessége alatt a szexi énekesnő! Kattints a galériáért!Így hizlal a házassághttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20120229-fogyokura-dieta-zsiregetes-igy-hizlal-a-hazassag.html Szerelmi horoszkóp márciusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120222-szerelmi-horoszkop-marciusra.html Havi horoszkóp márciusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120222-marciusi-horoszkop.html Meg tud élni belőle? Meglepő pályát választott VV Verahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120229-valovilag-vv-vera-bokszbajnok-lesz.html Még ma is gyönyörű a világhírű díva, pedig már 71 éveshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120223-meg-ma-is-gyonyoru-a-vilaghiru-diva-paquel-welch-pedig.html
Kern Andrásvérszegénységbetegség