Rövid pórázon tartja a VV5 sztárját a kedvese

szigorú VV Fecó Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fecót rövid pórázon tartja kedvese, Angéla. A villa egykori dumagépe nem sokszor léphet ki egyedül a közös otthonból.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


Fecó így az egyik villabuliba sem mehetett el, ami valahol érthető, hiszen Angéla nem akarta, hogy élete párja és a szexi Dya egy légtérben szórakozzanak. "A hűtlenség tette próbára a kapcsolatunkat, én pedig biztos forrásból tudom, Dya érzelmei valósak Fecó iránt. Kiderült, hogy én nem is mehetnék be ebbe a buliba, Fecóval pedig annyiban maradtunk, akkor ő sem megy. Nem szívesen engedtem volna oda, ahol Dya is ott van, de belátta, és ezzel egy újabb lépést tett afelé, hogy a bizalom újra visszaköltözzön az életünkbe" - vallotta Angéla.

"Meghívtak egy ValóVilág-os buliba a héten, ahová hivatalos volt minden játékos, de sajnos családtagot nem vihettünk magunkkal. Angélából azonnal előjött a féltékenység, de szerintem természetes, hogy nem nézte volna jó szemmel, ha egy társaságban bulizom Dyával" - mesélte a kihagyott buliról Fecó.

A történtek ellenére a dumagép nagyon pozitívan látja a jövőjét, és nem zavarja különösebben szigorú felesége."Tele vagyok tervekkel, ötletekkel, ugyanakkor már látom, nekem kell tenni azért, hogy megvalósuljanak. Azt hittem, magától megy majd minden, egymást érik a haknik, de szó sincs erről. Már látom, magamnak kell a dolgaimat intéznem, hogy egyről a kettőre jussunk" - mesélte Fecó.

Tipp! Garantált a szex az Éden Hotel 2 műsorában! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.