szakács hízás Jamie Oliver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen láttuk a sztárszakács Jamie Olivert, így a róla készült legfrissebb képekről megállapíthatjuk, hogy jó pár kiló felszaladt kedvenc konyhatündérünkre.

Az egykor teljesen normális testalkatú Jamie Oliver az utóbbi időben hanyagolta az edzést és feltehetően sokat nassolt, mert felszaladt rá jó néhány kiló. Ez azért is érdekes, mert a sztárszakács mostanában épp Ausztráliában, Melbourne-ben kampányol az elhízás és az egészségtelen ételek ellen, ennek ellenére épp a mondandója ellenkezőjét mutatja. Jamie arról is beszélt a kenguruk földjén, mit is kellene tenni ahhoz, hogy már a gyerekek is megtanuljanak helyesen táplálkozni, és elmondta, hogy a rossz statisztikák a kicsik életét is nagyban befolyásolják.

AFP
AFP

Jamie Oliver 2004-ben és idén február végén

Úgy tűnik, Jamie már nemcsak a gyors és egyszerű receptek, de az egészséges életmód nagykövete is - ha ez így van, akkor éppen neki nem szabadna hagynia, hogy azok a fránya pluszkilók felkússzanak rá.



A fejünkbe vettük, hogy lefogyasztjuk az országot!

Te hány kilótól szeretnél megszabadulni 3 hónap alatt?



Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.