pornószínésznő szex Kelemen Anna könyv botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna nem bánta meg sem a pornózást, sem a drogozást, mára azonban megváltozott: szüleivel dolgozik, és könyvet ír.

Kelemen Anna hosszú idő után ismét feltűnik a képernyőn: a TV2 Frizbi című műsorában még a pornós múltjával kapcsolatos kérdésekre is válaszolt - írja a Bors. "Az elején azért mentem bele a filmezésbe, mert szexuálisan éretlen voltam, és eldöntöttem, hogy a profiktól akarok tanulni. Hibának azonban sem ezt, sem azt nem tartom, hogy kokainoztam. A drog volt a legjobb barátom, elmúltak tőle a gátlásaim, de két éve nem nyúltam hozzá. Most már hétszáz köbcentis implantátumokat viselek. Tudod, mindenben a nagyot szeretem" - büszkélkedett Hajdú Péternek Annácska.

Fotó: FEM3
Fotó: FEM3


De vajon miből telik Annának a drága plasztikai műtétekre, tetoválásokra, műhajra, műszempillára? "A hivatalos verzió az, hogy négyórás, bejelentett munkám van. A családi vállalkozásban dolgozom asszisztensként a szüleim energetikával foglalkozó cégénél. Igaz, mindennap azért nem járok be" - árulta el az egykori botrányhősnő. "Sok aktképet eladtam, ezeken valóban én vagyok. Elég nagy rá a kereslet, de aki kiválasztja a szexpartnerét a képek ­alap­ján, az végül nem ­velem találkozik" - tette hozzá a lány, aki nagyon szeretne könyvet megjelentetni. "A kézirat már elkészült, társadalom-elméletről, társadalomtudományról szól. A címe: Monitorvilág. Szeretném, ha más oldalamat is megmutathatnám, és ha nem is megy el ötvenezer példányban, mint a Méhkirálynő, csak ötezerben, de valaki elgondolkodik rajta, már megérte" - vallotta Annácska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.