Sztártestrészek, amelyeket senki sem irigyel

adottság ronda testrészek szépség csúfság testrész sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben összeáll a legszebb (és a plasztikai sebészeknél legkeresettebb) sztártestrészeknek a listája. A legutóbb még egy titokzatos álomnőt is összegyúrtak ezekből - őt itt láthatod. Mi viszont megkerestük azokat a csúnya vagy furcsa sztártestrészeket, amelyek fényképével valószínűleg senki sem kopogtat be a plasztikai sebészéhez.

Rumer Willis arcberendezése

Az egykori hollywoodi álompár - Bruce Willis és Demi Moore - legnagyobb lánya, Rumer külsőre nem az a tipikus sztáralkat. Arca finoman szólva is inkább különleges, mint bájos vagy szép. Szüleinek köszönhetően szerencsére elég nagy fórral indul. Az viszont biztos, hogy ezzel az arcberendezéssel nem ő lesz az, akire a tipikus cicababa szerepet osztják.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate Hudson bal füle

A gyönyörű színésznőnek hollywoodi mércével mérve több hiányossága is van: túl laposak a mellei, a bal füle viszont kifejezetten nagy és elálló. A "hibái" ellenére a színésznő nemcsak sikeres, hanem az egyik legszerethetőbb híresség a film fővárosában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Őrülten szexi lett a vadóc énekesnő. Kattints a galériáért!



Megan Fox hüvelykujja

Megan Fox viszont az a színésznő, aki első ránézésre minden sejtjében tökéletes - jóllehet, fizetett érte eleget. Egy aprócska szépséghibája viszont neki is van, amelyet csak nagyon ritkán lehet jól látni, például amikor csókot dob a közönségnek. A színésznő ugyanis gnóm hüvelykujjak tulajdonosa. Ezen a szépséghibán még a műtétek sem segíthetnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Angelina Jolie kézfeje és alkarja

A színésznőnél genetikailag kódolt a szokásosnál eresebb kézfej és alkar - elég csak megnézni néhány korábbi filmjét vagy fotóját. A baj az, hogy Angelina az elmúlt tíz évben hús-vér amazonból csont és bőr jégkirálynővé fogyott, így még jobban előugranak az erek. Kezei ma leginkább ronda madárlábakra emlékeztetnek, mint emberi karokra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nagyot hibázott Angelina, most az egész világ őt gúnyolja. Kattints a képre!

Madonna felkarja (alkarja és kézfeje)

A maximalizmusáról híres és hírhedt popkirálynő a testével is kíméletlenül bánik. Izmait szinte bármelyik férfi megirigyelhetné. A nők többségében viszont az irigység egyetlen szikrája sem lobban lángra a túltrenírozott bicepszek láttán, amelyek alkalmi ruhában például kifejezetten taszítóan néznek ki. Arról nem is beszélve, hogy Madonna hiába plasztikáztatja az arcát, hogy éveket letagadhasson, a kézfeje pillanatok alatt elárulja a korát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Újra divat a soványság: Madonna és a más hírességek galériánkban. Kattints a képre!

Kelis mellei

Az amerikai énekesnőnek teljesen normális mellei vannak, ahhoz viszont nem elég szépek, hogy mélyen dekoltált felsőben mutogassa őket. Főleg úgy, hogy még melltartót sem tud felvenni a kivágás miatt. Pedig megfelelő fehérneművel formás halmokat mutogathatott volna a fotósoknak a mellkasára lapított mellek helyett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katie Holmes testtartása

Tom Cruise tökéletes(en irányítható) nőt szeretett volna gyermeke anyjának, ezért esett a választása Katie Holmesra. A színésznő Mr. Cruise mellett általában tökéletesen néz ki, egyedül viszont mintha nem találná az egyensúlyt a vörös szőnyegen: hol túl lazán, hol túl megfeszülve pózol. Mindehhez a színésznő tökéletesnek aligha mondható lábai is asszisztálnak, amelyek megfeszítve furcsa ívbe hajolnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre és nézd meg Katie szexi fotóit!

Hayden Panettiere lábai

A színésznő a maga 153 centis magasságával nem számít sudár szépségnek, de a vörös szőnyegen rendszerint elhiteti velünk, hogy teljesen átlagos a magassága. Általában magas sarkú cipőben és miniszoknyában mutatkozik, amitől hosszúnak tűnnek a lábai. Akkor lepleződik le, ha mezítláb kapják lencsevégre. Az addig irigyelt végtagok egyszeriben semmivel sem tűnnek különlegesebbnek bármelyik ember lábánál.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Victoria Beckham és Iman bütyke

Vajon a magas sarkú függő Victoria Beckham vagy az egyik leghíresebb topmodell, Iman gondoltak arra, hogy őket is utoléri a cipők bosszúja? Mindkét nőnek méretes bütyök meredezik a nagylábujja mellett, amelyet gyönyörű topánokkal együtt tesznek közszemlére.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sarah Jessica Parker lábfeje

A színésznő sem az a tipikus szépség, de a Szex és New York és elképesztően különleges stílusa felülírja, hogy ólábai vagy lóarca miatt kritizáljuk. Carrie Bradshaw-ként ráadásul a fél világnak megtanította, hogyan lehet magas sarkúban futni. A tapasztalatát irigyeljük, de a magas sarkúba szorított, csúnya, eres lábfejét semmiképp.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Bikinis parti a medencékben ötödszörre is! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.