csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bakok a héten sok érdekes és fontos hírt kapnak, az Oroszlánok pedig konfliktusok kereszttüzében találhatják magukat.

Kos

Tipp: nem ülhetsz a babérjaidon, most Jupiter olyan hátszelet biztosít, aminek segítségével kétszeres gyorsasággal érsz minden feladatod végére.

Bika

Tipp: a munkanapok legyenek a tervezés pillanatai, a hétvégén viszont rajtolj, s igyekezz elérni a célszalagot. Ezen a héten semmi sem lehetetlen!

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Ikrek

Tipp: az anyagiakon lesz a hangsúly. Ne költs feleslegesen olyanra, amire nincs szükséged. Ne mondj igent üzleti ajánlatokra, mert te húzod a rövidebbet.

Rák

Tipp: az egy helyben toporgás időszaka elmúlt. Most kell továbblépned az ismeretlen felé, de megéri, majd meglátod!

Átalakítunk! Teljesen kivirult a szingli lány. Kattints a galériáért!



Oroszlán

Tipp: bármilyen vitahelyzetet csírájában elfojthatsz egy finom sütivel, egy isteni forró kakaóval, ha leültök az ellenlábasoddal, és megbeszélitek a dolgokat.

Szűz

Tipp: mivel újhold lesz ezen a héten, írd össze a terveidet, állíts fel rangsort, és kezdd el megvalósítani. A növőhold kiváló időszak erre.

Mérleg

Tipp: mire vársz? Ha tapsra, az nincs! De lesz rengeteg irigy tekintet, amikor a sikerekért cserébe learathatod a babérokat. Nem érné meg?

Skorpió

Tipp: a hétvégéd a tiéd, ne engedd át másnak az irányítást. Olyan programot tervezz, ami téged tesz boldoggá, nem pedig másokat!

Tipp! Képek a 80-as évek szexi bombázójáról, régi és friss fotók. Kattints a galériáért!



Nyilas

Tipp: egyszer lenn, máskor fenn, de most már jó lenne, ha a lenti helyeket másoknak engednéd át!

Bak

Tipp: minden nap találkozz egy emberrel, és beszélgess vele. Ha vitátok volt, rendezzétek, ha csak régen dumcsiztatok, öntsétek ki egymásnak minden bajotokat.

Vízöntő

Tipp: ha teljesen lehetetlen, hogy kiszakadj a mókuskerékből, akkor legalább minden este egy-két órát kizárólag magadra szánj.

Halak

Tipp: miért akarnád megmászni a Kékestetőt, amikor a Kilimandzsárót sem lehetetlen?

Tipp! Exkluzív fotók a Csillag Születik zsűritagjáról. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.