felfüggesztett büntetés baleset Udvaros Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár felfüggesztett börtönbüntetést és több százezer forintos bírságot is kaphat Udvaros Dorottya.

Még folyik a rendőrségi eljárás az Udvaros Dorottya által okozott hétvégi balesetben - a színésznő egy budai útkereszteződésben kocsijával hátulról belerohant egy finn-magyar család autójába. "Kicsit merev a nyakunk, nekem változatlanul lila a szemem, de gyógyulunk" - mondta tegnap a baleset egyik sérültje, aki az ütközéskor a műszerfalba, az autót vezető férje pedig a kormányba verte a fejét, írja a Bors. Egyelőre még nem tisztázott, hogy mennyire komolyak a sérüléseik, ez azonban nagyon fontos lehet az ügyben.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

"Úgy tudom, jelen pillanatban szabálysértési eljárás folyik az ügyben, ám ha bebizonyosodik Udvaros Dorottya felelőssége, és a sértettek sérülései nyolc napon túl gyógyulnak, akkor ez átalakul büntetőeljárássá. Előbbinél pénzbüntetés és a vezetéstől eltiltás, utóbbinál felfüggesztett börtönbüntetés is lehetséges" - mondta a Borsnak dr. Bacsek György ügyvéd, aki hozzátette, hogy a pénzbüntetés több százezer forintra is rúghat. Ha pedig a színésznő számára a legrosszabb forgatókönyv valósul meg, akkor az ítélethozatalkor az is súlyosbító körülmény lehet, hogy a baleset után passzív hozzáállást tanúsított, vagyis nem ment oda megkérdezni a sérülteket, hogy vannak, és nem érdeklődött állapotukról.

A finn-magyar nem haragszik a színésznőre, amiért egyáltalán nem érdeklődött az állapotukról. "Megvan a maga baja, hétvége volt, biztos a fellépésein járt az esze, és arra kellett koncentrálnia. Talán ha közelebb laknánk egymáshoz, keresett volna minket. Biztosan ő is megsérült a légzsáktól, az autó ügyeit is intézni kell" - vallotta az egyik sérült a Borsnak.

Meghízott a sztárszakácshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120307-meghizott-a-sztarszakacs-jamie-oliver.htmlVigyázz, mert kiégsz! - Te is tönkreteszed magad?http://www.life.hu/tested-lelked/20120301-vigyazz-mert-kiegsz-te-is-tonkreteszed-magad-stresszteszt.htmlMeghalt Hável László színművészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120312-meghalt-havel-laszlo-szinmuvesz.htmlMagyar lány nyerte az amerikai Arnold Classicothttp://www.life.hu/tested-lelked/20120312-szabo-melinda-nyerte-az-amerikai-arnold-classicot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.