katy perry válás Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry apja tudja, miért vált el a lánya.

Az énekesnő édesapja eddig nem nyilatkozhatott a lánya válásáról, most azonban mesélt egyet s mást a szakításról. A Bors szerint a lelkipásztor a mai napig jó kapcsolatot ápol lánya volt férjével, Russell Brand komikussal. Az édesapa szerint Katy exférje okos ember, arról pedig fogalma sincs, milyen modellfiúval randizik mostanában a lánya.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Russell egy intelligens, jó ember. Nem haragszom rá. Nemrég kaptam tőle egy SMS-t. A mai napig kapcsolatban vagyunk. A házasságukkal az volt az egyik gond, hogy a lányom túl elfoglalt volt, így nem tudott eleget találkozni a férjével" - mondta Perry apja, aki azt is elárulta, hogy bár nem tud sokat a szerelmi életéről, de Katy boldog és egészséges az utóbbi időben.

Márpedig én nem várok gyereket!http://www.life.hu/tested-lelked/20120312-marpedig-en-nem-varok-gyereket.htmlMeghízott a sztárszakácshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120307-meghizott-a-sztarszakacs-jamie-oliver.htmlFelfüggesztett börtönt kaphat a magyar színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120314-felfuggesztett-bortont-kaphat-udvaros-dorottya.htmlVigyázz, mert kiégsz! - Te is tönkreteszed magad?http://www.life.hu/tested-lelked/20120301-vigyazz-mert-kiegsz-te-is-tonkreteszed-magad-stresszteszt.htmlMeghalt Hável László színművészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120312-meghalt-havel-laszlo-szinmuvesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.