csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak a héten nagy szükségük lesz a harmóniára és a békére, a Skorpiók számára pedig a szerződéskötéseket illetően lesz igazán kedvező a hét.

Kos

Tipp: Kezdj minden reggelt egy kis tornával, rövid futással, mozgasd meg a tested, ez a lelkednek is jót fog tenni.

Bika

Tipp: A véleményed a tiéd, tartsd is ehhez magad. Ám közöld mindezt diplomatikusan, ne pedig paprikás hangulatban!

Ikrek

Tipp: Lesznek pozitív kimenetelű találkozásaid is, ezekre koncentrálj. A lényeg, hogy ha túl sok a bizonytalan tényező, hagyd el a labilis terepet.

Rák

Tipp: Ha van rá mód, inkább vegyél ki pár nap szabadságot, és vonulj messzire a világ zajától.

Oroszlán

Tipp: Mit szólnál egy kis falusi turizmushoz? Kakaskukorékolásra ébredni reggel, sétálni az erdőben, és hagyományos ételeket enni ebédre.

Szűz

Tipp: Kezdd kicsiben, aztán folytasd nagyban! Az egyetlen gond az lehet, ha át akarnál ugrani néhány lépcsőfokot.

Mérleg

Tipp: Ha érzed azt, hogy valakit megbántottál, vagy teljesen félreértett téged, ne kezdj azonnal magyarázkodásba, csak szerdát követően! Akkor meg fog érteni az illető.

Skorpió

Tipp: Ez a hét kedvez mindenféle szerződéskötésnek, így nyugodtan írj alá okiratokat, szerződéseket.

Nyilas

Tipp: Jó tanácsot adhatsz, vagy segíts fizikai munkában barátaidnak, de most pénzt ne adj kölcsön, mert nem látod viszont!

Bak

Tipp: Tényleg nem jellemző földies természetedre, hogy ennyire nyughatatlan vagy, ezért ezen a héten mindig számolj el tízig, mielőtt valakinek felhánytorgatsz valamit.

Vízöntő

Tipp: Ha állás- vagy üzleti ajánlatot kapsz, bátran mondj rá igent, Merkúr támogatja karrierrel összefüggő elképzeléseidet.

Halak

Tipp: Menj múzeumba, kiállításokra, sőt, lassacskán elkezdhetsz készülődni a húsvétra is.

Alvás közben kicsit meghalunkhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120301-alvas-kozben-kicsit-meghalunk-kabbalisztikus-alomfejtes.htmlÍgy jósolj kávézaccból!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120130-igy-josolj-kavezaccbol.htmlTeremtsd meg a saját szentélyedet!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120127-mire-jo-es-hol-legyen-a-hazi-szentely.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.