nyuszilány vetkőzés VV Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónap alatt formába hozta a testét VV Kinga, aki szégyellősen, remegő lábakkal állt a kamerák elé. Nánási Pál fotós végül leimádkozta róla a bugyit is.

A nyuszis magazin áprilisi számában csodálhatjuk meg VV Kinga karcsú testét. A szőkeség régi álma vált valóra ezzel, amiért nagyon keményen megdolgozott. Kinga jó néhány pluszkilót magára szedett a villalét alatt, ezért harmincnapos intenzív kúra kellett ahhoz, hogy formába lendüljön. "Az ugyan téves információ volt, hogy tizennégy kilót akartam leadni, de volt rajtam súlyfelesleg bőven. Kétnaponta jártam edzeni meg testkezelésre, és az étkezésemre is nagyon odafigyeltem, hogy kondiban legyek. Egy hónapom volt arra, hogy formába hozzam magam. A feladat nem volt nehéz, mert a villában annyira keveset mozogtunk, hogy kint már attól is fogytam, ha naponta lejártam a kisboltba" - vallotta a lány a Borsnak.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Playboy
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Playboy

Kattints a képre még több meztelen villalakó képért! (+18)

"Azt hittem, tudom, mire vállalkozom, bátran ültem a sminkbe, és izgatottan vártam a fotózás kezdetét. A sminkesnél mindössze egy fürdőköpeny és egy tanga volt rajtam, ebben sétáltam Pali elé, aki már várt rám. Az első utasítása szinte sokkolt: 'Kinga, akkor kérlek, vedd le a köpenyt, a bugyit, és állj ide!' Hidegzuhanyként hasított belém a felismerés, hogy nekem most anyaszült meztelenül kell itt pózolnom. A földbe gyökerezett a lábam. Félve pillantottam Palira, aki elmosolyodott, és megnyugtatott, hogy nincs mitől félnem. Igaz, amit róla terjesztenek a szakmában: nagyszerűen oldja a feszültséget. Szuggesztív személyiség, és valahogy akkor is komfortosan érzed magad előtte, ha nincs rajtad semmi. Fantasztikus volt a közös munka, és egyúttal fárasztó is, nyolc órán át tartott, de megérte. Gyönyörűek lettek a képek, én tökéletesen elégedett vagyok valamennyivel. Nem vagyok rajtuk csontsovány, én azonban így tetszem magamnak" - számolt be a fotózásról a Borsnak VV Kinga.

Németh Kristóf fegyverekkel játszik fiávalhttp://www.life.hu/legykepben/20120326-baratok-kozt-nemeth-kristof-fegyverekkel-jatszik-fiaval.htmlTiltakozás Indiábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120326-tiltakozas-indiaban.htmlKarsai Zita bekapta!http://www.life.hu/legykepben/20120326-glamour-parti-karsai-zita-bekapta-mikozben-reszegen-vonaglott-sarka-kata.htmlKakasviadal Kolumbiábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120326-kakasviadal-kolumbiaban.htmlÚjabb botrányt okozott és összeverekedett egy szórakozóhelyen az egykori villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120326-valovilag-vv-eva-ego-cigit-nyomott-el-egy-lanyon.htmlFérjhez megy a Barátok közt színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120325-ferjhez-megy-a-nyaron-a-baratok-kozt-szinesznoje-balogh-edina.htmlSzülinapos a leghíresebb New York-i szinglihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120323-szulinapos-a-leghiresebb-new-yorki-szingli-sarah-jessica-parker.htmlSokkoló produkció a Csillag születikbenhttp://www.life.hu/legykepben/20120324-csillag-szuletik-masodik-valogato.htmlA Csillag születik zsűritagját a nagyszájúsága miatt rúgták kihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120323-a-csillag-szuletik-zsuritagjat-puzser-robertet-a-nagyszajusaga-miatt-rugtak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.