Legalább 20 évvel öregebbnek néz ki a TV2 sztárja - Ijesztően megváltozott

Jóban Rosszban öregedés Südi Iringó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű táncosnő, Südi Iringó igencsak megöregedett.


A bájos Südi Iringó a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának idős tánctanárnőjeként tűnik fel a televízió képernyőjén. A táncosnőt több órán át öregítették a sminkesek, hogy végül élethűek legyenek a ráncai. "Egy igazán kedves és aranyos idős nő szerepébe kellett bújnom, azonban ennek érdekében hihetetlenül elöregítették a bőröm. Gumis anyagot kentek az arcomra, amit összenyomkodtak, és így varázsoltak rám ráncokat. Ez elég kényelmetlen viselet volt, úgy éreztem, mintha kicsi lenne a bőr a fejemre, lényegében egy levegő nélküli maszkot húztak rám" - mesélt a többórás átalakulásról Südi Iringó a Stop.hu-nak.

Forrás: RedLemonMedia
Forrás: RedLemonMedia

Még több kép a galériában! Kattints a képre!

"A családban soha nem volt senki ennyire ráncos, még a közel nyolcvanéves nagymamámon sincs ennyi ránc. Remélem, hogy én is jó géneket örököltem e téren, biztos vagyok benne, hogy nem fogok így elcsúnyulni" - tette hozzá a táncosnő.

Ez zsír! Mosolyogva futották le a távot a süvítő hidegben. Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.