Egy nő hagyta helyben! Eltűnt a szeme, úgy megverték a világhírű zenészt

Boy George verekedés szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban egy szórakozóhelyen egy dühös nő kissé helybenhagyta a világhírű zenészt, Boy George-ot.

"Igazán csinos vagyok most, a támadás után" - írta a sztár a közösségi oldalán, ahová egy képet is feltett magáról, melyen jól látható a támadás nyoma. A nyolcvanas évek popikonját Northallertonban, az Amadeus bárban ütötte meg egy nő szombat este. "George épp ment el a klubból, amikor a hely menedzsere szerint egy agresszív, ittas nő a kalapjáért nyúlt, majd megütötte a szemét" - mondta Boy George sajtósa.

Az inzultus után a nőnek el kellett hagynia a klubot. A sztár úgy döntött, nem jelenti fel bántalmazóját. Azt nem tudni, miért esett neki a zenésznek a megvadult nő, Boy szeme azonban már gyógyulóban van, amit a sztár a közösségi oldalán is megmutatott.

Még mindig soványnak hiszi magát? Előnytelen ruhába bújt Jenniferhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120329-elonytelen-ruhaba-bujt-jennifer-love-hewitt.htmlLegalább 20 évvel öregebbnek néz ki a TV2 sztárja - Ijesztően megváltozotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120403-legalabb-20-evvel-oregebbnek-nez-ki-a-tv2-sztarja-.htmlSzerelmi horoszkóp áprilisrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120329-szerelmi-horoszkop-aprilisra.htmlÁprilisi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120328-aprilisi-horoszkop.htmlLevágta az ujját a Csillag születik sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120329-megvagta-magat-a-csillag-szuletik-sztarja-juhasz-marci.htmlHatalmasra hízott a terhesség alatt: alig várja, hogy visszakapja a testét Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120328-hatalmasra-hizott-a-terhesseg-alatt-alig-varja-hogy-visszakapja-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.