Hova tűnt az egykor csinos énekesnő? Vastag tokát és nagy feneket eresztett a fiatal sztár

súlyfelesleg Holly Valance hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holly Valance korábban a legcsinosabb énekesnők közé tartozott, az utóbbi időben azonban nagyon megváltozott - nem éppen előnyére.

A sztár a napokban vőlegényével, Nick Candy-vel ebédelt Hollywoodban, ekkor kapták őket lencsevégre. Az énekesnő fehér nadrágot és fehér, kék-fekete mintás pulcsit viselt - a fotókat itt nézheted meg. A fehérrel köztudottan nagyon óvatosan kell bánnia annak, aki kissé túlsúlyos - Holly ezt valószínűleg nem tudta, mert csupa fehérbe öltözött, amiben még húsosabbnak festett az utóbbi időben kissé kikerekedett világsztár.

AFP
AFP

Nem tudni, a huszonnyolc éves énekesnő miért hagyta el magát ennyire, de az biztos, ha így folytatja, sok dolga lesz a 2013-ra kitűzött esküvője előtt. Holly alakja mindig is irigylésre méltó volt, így nagyon csodálkozunk azon, hogy a kissé hiú nő hírében álló sztár ennyire igénytelen lett...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.