operaénekes válás Miklósa Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért Miklósa Erika világhírű operaénekes házassága.

Külön utakon folytatja tovább Miklósa Erika és Schiffer Miklós. "Szétváltak az útjaink Miklóssal, de a szakításunk oka nem egy harmadik személy. Egy ideje érlelődött már ez a dolog. Úgy éreztem, túl sok kompromisszumot kellett kötnünk a közös élethez. Én egy természetközelibb típus vagyok, neki pedig nagyon hiányzott a városi életforma. Azt gondoltuk, ha elkísér a külföldi fellépésekre, akkor az jó megoldás lesz, de nem így történt. Érezhetően rosszkedvűbbek voltunk az utóbbi időben. Egy párkapcsolat két párhuzamos sínen kell hogy fusson, mi pedig nem tudtunk önmagunk lenni. Nem akartam, hogy szenvedjen mellettem. Miklós visszaköltözött Budapestre, én pedig maradtam Bakonykútiban" - vallotta Erika a Blikknek.

Az elismert operaénekes és férje békében szeretnék lebonyolítani a válást. "Fájdalom van, de ez idővel biztos el fog múlni. Igazából ez egy közös megegyezés volt. Én voltam a bátrabb, mivel ő egy igazi úriember, nem biztos, hogy előjött volna vele. Soha nem marnánk egymást. Teljesen normális kapcsolatban vagyunk. A jó emberi kapcsolat azt hiszem, sokkal többet ér, mint egy keserű párkapcsolat" - tette hozzá Erika.

"Nincs ilyen, hogy ki kezdeményezte a szakítást. Lelkileg megvagyok. Nem vagyok az az összeomlós típus. Csinálom a dolgaimat, és élem tovább az életemet, ahogy Erika is" - mondta a Blikknek Schiffer Miklós, Erika volt párja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.