Egészen kikerekedett! Pompás formában van Cheryl Cole

fogyás hízás Cheryl Cole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg kell állapítanunk, hogy régen nézett ki ilyen jól a gyönyörű énekesnő, Cheryl Cole, aki néhány nappal ezelőtt születésnapi ünnepségen mutatta meg kétségkívül kerekebb idomait.
A róla készült képeket itt nézheted meg.

AFP
AFP

Cheryl Justin Scott születésnapját ünnepelte - a fiú a kedvese ugyanis Kimberley Walsh-nak, Cheryl kolléganőjének a Girls Aloud nevű formációból. Cheryl néhány hete elmondta, 8-as méretű ruhákat hord, és ő is küzd ugyanazokkal a súlyproblémákkal, mint bármelyik más nőtársa. "Van egy-két farmerom, ami egy számmal nagyobb, mint a többi, arra az esetre, ha felszalad pár kiló. Mostanában picit nőtt a súlyom. Edzek, próbálok egészségesen étkezni, de néha előfordul az ilyesmi" - írta a sztár a rajongóinak, akit ezek szerint nem viselt éppen folyamatban lévő válása Ashely Cole-tól, akivel hat éve házasok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.