Már csak napjai vannak hátra: kómába esett a Bee Gees énekese

kóma Robin Gibb rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kómába esett Robin Gibb. A Bee Gees 62 éves énekesének nem sok jót jósolnak az orvosok: szerintük a zenész szervezete hamarosan alulmarad a halálos kórral szemben.

Nemrég még úgy tűnt, Robin Gibb az erősebb, és végleg legyőzi a vastagbelét és a máját megtámadó rákot, most azonban az orvosok újabb daganatot fedeztek fel nála. A The Sun című lap információi szerint az újabb tumor mellé tüdőgyulladás is társult, mely kómát eredményezett az énekesnél. Orvosai szerint az énekesnek már csak napjai vannak hátra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Robin felesége, Dwina, 65 éves bátyja, Barry, és családjának több tagja is az énekes mellett imádkozik a nyugat-londoni kórházban, ahol az énekes fekszik. A család egyik tagja így nyilatkozott a lapnak: "Imádkozuk Robinért. Mindig abban hitt, hogy legyőzi a betegséget."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.