Mint egy töltött galamb: Christina Aguilera szó szerint belepasszírozta magát a dresszébe

vastag comb Christina Aguilera hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Aguilera pár hónap alatt jó néhány kilót felszedett, de a túlsúly sem gátolja meg az énekesnőt abban, hogy falatnyi dresszben lépjen színpadra.

Christina a The Voice tehetségkutató egyik zsűritagja. A legutóbbi adás alkalmával a sztár maga is fellépett az új tehetségekkel a műsorban, és az énekesnő egy igazán nem mindennapi öltözetben jelent meg a színpadon. Aguilera kisasszony a látványos súlyfeleslege ellenére egy mélyen dekoltált fűzős dresszbe préselte magát, melyhez neccharisnyát és platformcipőt húzott.

www.nbc.com
www.nbc.com

Így hízott meg Christina. Kattints a képre!

Christina valószínűleg képtelen megemészteni, hogy már nyoma sincs az egykor tökéletes alakjának - mert csak annak lehet bátorsága ilyen ruhát húzni, akinek érdemes megmutatnia az alakját. Az énekesnő azonban nem volt túl szép látvány, ráadásul az előadás után mindenki azt találgatta, vajon mennyi időbe tellett a szőkeségnek beelpréselnie magát ebbe a fűzőbe. Christina mellei szinte kibuggyannak a szerelésből, melyben megdöbbentően vastagnak tűnnek a világsztár egykor vékony combjai, a feneke mérete pedig már régen túlhaladta a popsikirálynő Jennifer Lopezét. Aguilera kisasszony kerekded formáival azonban nem lenne semmi baj, ha nem aprócska ruhákat viselne a sztár - neki még tanulnia kellene, hogy milyen ruhák előnyösek a kerek idomaira.


Hova tűnt a visszafogott kislány? Melltartóban és arcpirítóan rövid sortban fotózták a fiatal színésznőthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120416-hova-tunt-a-visszafogott-kislany-melltartoban-es-arcpiritoan-rovid-sortban.htmlTermészetes megoldások kellemetlen szájszag ellenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120413-termeszetes-megoldasok-kellemetlen-szajszag-ellen.htmlMár csak napjai vannak hátra: kómába esett a Bee Gees énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120414-mar-csak-napjai-vannak-hatra-komaba-esett-a-bee-gees.htmlBiztos nem anorexiás? Rengeteget fogyott az utóbbi időben a fiatal világsztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120410-nem-anorexias-a-fiatal-vilagsztar-elarulta-miert-fogy-rohamosan.htmlÉveket fiatalodhatsz csodakrémek és kezelések nélkül - Egyszerű a megoldáshttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20120412-eveket-fiatalodhatsz-csodakremek-es-kezelesek-nelkul-egyszeru-a-megoldas.htmlHol van már az a csúnyácska kislány! Iszonyúan dögös csaj lett Kelly Osbourne - Fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120412-hol-van-mar-az-a-csunyacska-kislany-iszonyuan-dogos-csaj.htmlReni túl az életmentő műtéten!http://www.life.hu/tested-lelked/20120412-szemler-renata-tul-az-eletmento-muteten.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.