Most már tudjuk, kitől örökölte tökéletes génjeit az egyre népszerűbb Miranda Kerr

modell Miranda Kerr genetika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miranda Kerr ma az egyik legkeresettebb szuepermodell, ráadásul idén őt választották a világ legszebb emberének is. De vajon hogy lehet ilyen tündöklően szép Orlando Bloom felesége?

Miranda Kerr neve még viszonylag ismeretlenül csengett, amikor hozzáment a hollywoodi szívtipróhoz, Orlando Bloomhoz. Ma már azonban rengetegen ismerik, hiszen számos divatkampány arcaként tündököl, természetes báját és remek stílusérzékét pedig nők milliói irigylik. Miranda nemrég édesanyjával és nagymamájával vett részt egy kampányban, a képeket nézegetve pedig szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy a szépség még nem vett részt plasztikai beavatkozáson, hiszen női rokonai is nagyon szépek műtét nélkül is.

A 29 éves Miranda nemrég édesanyjával, a 46 éves Theresával és 75 éves nagymamájával, Ann-nel pózolt az ausztrál Women's Weekly magazin címlapján anyák napja alkalmából. A három édesanya beszélt az őket ért tragédiákról is: Theresa is nagyon fiatalon vesztette el édesanyját, és Miranda apjának édesanyja, Ann is fiatalon maradt félárva. A modell azonban nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy két ilyen fantasztikus nő is jelen van az életében. "Anyu és Nan a két legerősebb asszony, akit ismerek. Sokat segítettek abban, hogy én is erős nő lehessek. Nagyon közel vagyunk az édesanyámmal egymáshoz. Nem tudom elképzelni az életemet nélküle" - vallotta a fotózáson a meseszép Miranda Kerr.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.