csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak a következő napokban érdemes lenne a szokottnál jobban odafigyelniük az egészségükre, a Bikákra viszont csodás napok várnak.

Kos

Hétvégi tipp: minden lépésedet, mozdulatodat gondold meg! Ne emelgess vagy cipekedj: egy rossz mozdulat, és már meg is történt a baj.

Bika

Hétvégi tipp: figyelj a belső hangra! Ha úgy érzed, be kell menned egy múzeumba, akkor tedd azt, ne hessegesd el a gondolatot!

Ikrek

Hétvégi tipp: utazz el valahová, ahol nyugalom, csend és béke vár. Irány a vidék!

Rák

Hétvégi tipp: ha van rá mód, és senki nem fog megsértődni, akkor vonulj vissza két napra teljes magányodba.

Átalakítunk! Szexi nő lett a visszafogott Jankából! Kattints a galériáért!


Oroszlán

Hétvégi tipp: ne hezitálj, légy nyitott és ne beszélj túl sokat! Ha hagyod, akkor eljut hozzád a számodra hasznos információ.

Szűz

Hétvégi tipp: egy kis lassítás nem árt. Te is jobban érzed magad akkor, amikor valami elsőre sikerül, nem? Fogd vissza magad, hogy a vasárnapod kellemes hangulatban teljen.

Mérleg

Hétvégi tipp: mindig az arany középút a nyerő! Próbáld megtalálni azt, és maradj is rajta, ezt a szeretteid is értékelni fogják.

Skorpió

Hétvégi tipp: ne légy szomorú. Az akadályok azért vannak, hogy leküzdjük őket. Csak az első lépés lesz nehéz, utána már megy minden, mint a karikacsapás.

Tipp! Ezek az igazán trendi ruhadarabok! Kattints a galériáért!


Nyilas

Hétvégi tipp: ne fogd vissza magad. Azt tedd, edd, vedd, ami jólesik. Meglátod, ezáltal még jobb lesz a kapcsolatod környezeteddel. Most ráadásul sok mindent megtudhatsz titkos vágyaikról.

Bak

Hétvégi tipp: ha teheted, menj el egy barátoddal, barátnőddel, és tombold ki magad szombat éjjel, de a vasárnapot végig pihenéssel töltsd, így a hangulatod is javul majd.

Vízöntő

Hétvégi tipp: kivételesen tényleg ne kezdj el gondolkodni a dolgok miértjén! Csak élvezd a szeretteiddel töltött időt, a semmittevést.

Halak

Hétvégi tipp: ne korlátozd magad, ez legyen a legfőbb szempont, amit fókuszban tartasz!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Tipp! A nő, aki divatot csinált a mozgásból. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.