Pocakkal még dögösebb a fiatal szupermodell

anyaság szexi szupermodell Adriana Lima trendi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki mondta, hogy egy kismama nem lehet szexis? A gyönyörű, állapotos Adriana Lima nemrég simán lepipálta kolléganőit egy puccos partin.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

A fekete miniruhához magas sarkút és változatos kiegészítőket vett fel a szépség, akiről még a partin részt vevő férfiak sem tudták levenni a szemüket. A barna édesanya három éve a kosárlabdasztár Marko Jaric felesége. Kislányuk, Valentina már kétéves.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Szebb, mint az édesanyja! A Született feleségek sztárjának lánya túlragyogta híres mamájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120424-szebb-mint-az-edesanyja-a-szuletett-felesegek-sztarjanak-lanya.htmlAz anyjához vagy az apjához kötődik a gyerek? Olvass a rajzából!http://www.life.hu/anyaskodj/20120425-az-anyjahoz-vagy-az-apjahoz-kotodik-a-gyerek-olvass-a.htmlEzt a családi fotót nem biztos, hogy kitennék a falra: íme Cher és nőből lett fiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120423-ezt-a-csaladi-fotot-nem-biztos-hogy-kitennek-a-falra.htmlÚtmutató kismamáknak: így vond be az apukát a baba életébe!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120424-utmutato-kismamaknak-igy-vond-be-az-apukat-a-baba-eletebe.htmlNépmese, Grimm, modern művek: mesék gyerekeknek, életkorra szabvahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120420-nepmese-grimm-modern-muvek-mesek-gyerekeknek-eletkorra-szabva.htmlMost először beszéltek róla: úton az első Éden-baba! - A nevét is elárultákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120422-mostmar-biztos-uton-az-elso-edenbaba-a-nevet-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.