Szigorított börtönbe került a legviccesebb filmsztár

forgatás börtön Jack Black
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jack Black vicces fickó, de valahogy ő sem volt túl boldog, amikor az USA egyik legszigorúbb börtönébe kísérték.

Black egy gyilkost játszik következő, megtörtént eseményt feldolgozó filmjében, a Bernie-ben. Azért látogatott a színész a börtönbe, hogy személyesen találkozhasson az elítélttel. ,,Ijesztő volt, rettentően félelmetes. Bár biztonságban voltunk, hiszen őrök voltak mindenfelé, a biztonságérzetünk mégis sehol sem volt. Olyan érzésem volt, mintha bármelyik pillanatban kinyírhatna valaki" - nyilatkozta élményeiről a vicces fiúkat alakító színész.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Bernie című filmet Richard Linklater rendezi, és Bernie Tiede igaz történetét meséli el. A kis texasi város temetkezési vállalkozója életfogytiglani börtönbüntetést kapott, mert megölte barátját, a 81 éves dúsgazdag özvegyet, Majorie Nugentet - ezt a szerepet a filmben Shirley MacLaine kapta. A filmben feltűnik Matthew McConaughey is, aki az ügyészt alakítja. Ő vitette másik városba a tárgyalást, mert félt attól, hogy a helyiek felmentenék Tiede-t, bár a férfi beismerte bűnösségét. A város lakosai ugyanis egyszerűen imádták a temetkezési vállalkozót, míg az öregasszonyt gyűlölték.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.