Hormonkezelésekre jár és mellet növesztett a Megasztár énekese

hormonkezelés Szecsődi Karcsi mellek transzszexualitás Megasztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A még csak 20 éves Szecsődi Karcsi eddig csak férfi testbe született nőnek érezte magát, de lassan teljesen úgy néz ki, mint egy nő.

A TV2 felfedezettje állítólag melleket növesztetett hormonkezeléssel. Bár, korábban egy interjúban azt állította, testében magától termelődik női hormon, most mégis bevallotta, hogy fél éve kezelésekre jár.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook


"Már öt hónapja szedem a női hormonokat, és ettől nőtt meg a mellem. Az első három hónapban jól meghíztam, majd a nagy részét le is adtam, de szerencsére nem a mellemből. Néha kissé feszül, de nem fáj" - mesélte a Blikknek az énekes, aki mellimplantátum beültetésén is elgondolkodott már.

"Még bizonytalan vagyok, kell-e nekem ez a beavatkozás a feszesség érdekében. Ehhez a mostani mellmérethez már melltartóra van szükségem. Nőként élek, simán bemegyek az üzletbe és veszek magamnak akár egy melltartót is" - árulta el az énekes, aki transznemű, azaz nem tud azonosulni a születésekor kapott nemével.

Átalakítunk! Dögös nőt varázsoltak Szilviából. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.