Bódi Sylvi tart a közelgő gyerekvállalástól

modell gyermekvállalás Bódi Sylvi félelem kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylviről kiderült, még nem készült fel az anyaságra. A Budapesten járt híres energiagyógyász, Uwe Albrecht öngyógyító módszerének segítségével azonban elkezdett oldódni benne a blokk. A szakember szerint 2012 a spiritualitás éve, mérföldkő lehet minden változásra vágyó életében.

Hazánkba látogatott a híres német energiagyógyász, Uwe Albrecht, hogy bemutassa legújabb könyvét. Mindezekből kiderül, hogy a tudatalattinkkal való kommunikáció meggyógyíthat bennünket, és ezáltal minden lelki problémánktól meg is szabadulhatunk. A szakember által felépített Innerwise nevű módszer lényege nem a tünetek kezelése, hanem a gyökérprobléma feltárása és oldása - mindezt otthon, akár magunk számára is végezhetjük.

Forrás: Positive Communications
Forrás: Positive Communications


Bódi Sylvi is alávetette magát egy tesztnek, hogy kiderüljön, mire képes Uwe elmélete. A modell az anyaság témakörében kérdezte a tudatalattiját. A kezelés során egyértelműen kiderült, már a gondolat is stresszt ébreszt Sylvi tudatalattijában. Uwe közölte, a modell még nem készült fel a gyerekvállalásra, de ez könnyen oldható. A szakember azonnali gyógyításba kezdett, és elkezdte felszabadítani az energiablokkokat Sylviben.

"Valóságunkat 95%-ban a tudattalanunk teremti meg, amelyet képesek vagyunk alakítani, gyógyítani" - kezdte Uwe Albrecht orvos, az Innerwise módszer megalkotója, aki azt vallja, ha oldjuk a blokkokat és helyreállítjuk az energiaáramlást, mindenre képesek vagyunk.

Bódi Sylvi gyerekkora óta foglalkozik a lelkével, gyakran meditál és figyel a megérzéseire. Uwe módszere nagyon meggyőző volt a számára és hisz benne, hogy képes lehet segítségével feloldani a benne lévő energiagátakat.

"Szívemből vágyom arra, hogy anya legyek, de a tudatalattim még úgy látszik, nem készült föl rá. Tudom, hogy a lelkem rendben tartása fontos feladatom, és, hogy nemcsak a külsőmre, hanem a belsőmre is figyelnem kell" - mondta Sylvi.

UWE ALBRECHTRŐL

Uwe Albrecht 1966-ban született Németországban, orvos, az energiagyógyászat úttörője. A klasszikus orvoslás mellett kínai gyógyászatot, hagyományos európai orvoslást, pszichoenergetikát, autonóm oszteopátiás repozíciós technikát (AORT), homeopátiát, regulációs terápiát, érzelmi terápiákat és szakrális geometriát tanult.



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



VV Éva szerint csalt az RTL Klubhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120504-vv-eva-szerint-csalt-az-rtl-klub.htmlHormonkezelésekre jár és mellet növesztett a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120503-mellet-novesztett-hormonkezelesekkel-a-megasztar-enekese-szecsodi-karcsi.htmlPánikbetegség: trendi nyavalya vagy tényleg probléma?http://www.life.hu/tested-lelked/20120502-panikbetegseg-tunetei-okai-es-a-betegseg-kezelese.htmlAz utcán végezte a dolgát a fiatal énekesnő - Le is fényképeztehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120427-az-utcan-vegezte-a-dolgat-a-fiatal-enekesno-le.htmlPocakkal még dögösebb a fiatal szupermodellhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120426-pocakkal-meg-dogosebb-a-fiatal-szupermodell.htmlLilu fél a malacoktólhttp://www.life.hu/legykepben/20120504-rtl-klub-hazasodna-a-gazda-lilu-fel-a-malacoktol.htmlStohl áldozata végigsírta a kártérítési per tárgyalásáthttp://www.life.hu/legykepben/20120504-stohl-andras-aldozata-k-pali-bacsinak-a-lanya-vegigsirta-a.htmlCsonka András nem boldog a magánéletébenhttp://www.life.hu/legykepben/20120503-csonka-andras-nem-boldog-a-maganeleteben-csak-a-szakmajaban-.htmlJoshi: "Gyönyörű volt anyám halála!"http://www.life.hu/legykepben/20120502-hajdu-peter-frizbi-joshi-bharatgyonyoru-volt-anyam-halala.htmlSenki sem fogja tudni látogatni Damut a börtönbenhttp://www.life.hu/legykepben/20120503-uj-szerelme-edina-latogathatja-damut-a-bortonben-jucika-mar-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.