VV Éva büntetés Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Éva akadozó nyelvvel mondta nemrég egy vele készült interjúban, hogy szerinte manipulálták a szavazásokat a Való­Világban.

A műsor főszerkesztője azonban azt állítja, hogy Baukó Éva összevissza beszél, ráadásul nem józanul. A szőke lány nemrég egy interjúban az RTL Klubot gyanúsította meg azzal, hogy manipulálták a szavazatokat: "Arról én nem beszélek, mert nem tudom bebizonyítani, de szerintem igen" - magyarázta Éva, aki elmondta, hogy amikor a villában elkezdte hangoztatni, hogy Alekosz lesz a játék győztese, akkor a műsor főszerkesztője leszidta őt. "Behívott a szobába, aki irányítja a játékot, és rám szólt, hogy ne nyilvánítsak ki még egyszer ilyet napközben, hogy Alekoszt favorizálják, és ő nyeri a játékot" - tette hozzá Éva, aki nem fél attól, hogy az RTL Klub esetleg hitelrontás miatt milliós pert akaszt a nyakába - írja a Bors.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Aki megnézi ezt a videót, láthatja Éva viselkedéséből, hogy nem lehet komolyan venni. A szavai nem józanságról árulkodnak. Épp ezért nem tervezünk jogi lépéseket ellene. A nyilatkozata őt minősíti, nem pedig az RTL Klubot. Az egész dolog egyébként nem meglepő. Aki nézte a VV4-et, nyomon követhette, hogy Éva gyakorta, nem éppen józanul, összevissza beszélt" - vallotta Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.