Gregor Bernadettnek semmi kedve emberekkel találkozni

ünneplés Gregor Bernadett születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő május elején lépett a negyedik X-be, de nem kesereg a kora miatt. Kimozdulni otthonról viszont nem szeret.

"Nem érdekel az életkorom. Ha körülnézek, látok olyan negyvenes nőket, akik rettentő csúnyán elengedték magukat, holott valaha remekül néztek ki. Én még hatvanévesen sem szeretnék úgy festeni, mint a saját nagyanyám, vagyis a genetikai adottságokon túl fejben maga dönti el az ember, hogyan szeretne kinézni" - idézi Gregor Bernadettet a Stop.hu.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

A színésznő elmesélte, hogyan ünnepelte a születésnapját. "A legszűkebb családi körben voltam. Május elsejére esik, de stílszerűen munkával ünnepeltem: felléptem a Bókai kerti majálison. Utána otthon főztem egy isteni ebédet, sütöttem egy tortát, aztán hagytam, hogy a férjem és a két fiam összevissza puszilgasson. Nekem már nincsenek rokonaim. A program azt jelenti, hogy emberekkel kell találkozni, ahhoz pedig semmi kedvem. A szülinapomra nem kell se rongyrázós parti, se ajándékok, mert tényleg akkor vagyok igazán boldog, ha otthon lehetek a négy fal között. Nem kell sminkelnem, felvehetem a macinacimat, végre önmagam lehetek, és ez jó nekem!" - vallotta a sztár.

Tipp! Provokatív képeken a szexszimbólum. Kattints a galériáért! (+18)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.