Jóban Rosszban párkapcsolat szerelem Cseke Katinka szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka és tunéziai származású párjának kapcsolata eddig sem volt konfliktusoktól mentes, de most azt pletykálják róluk, hogy az arab férfi állítólag külföldre költözött.

A szerelmesek akkor is nyilatkoztak, amikor egy nyilvános rendezvényen úgy összevesztek, hogy a színésznő elrohant és magára hagyta bálozó kedvesét. Cseke Katinka, a Jóban Rosszban színésznője felháborodott, amikor egy hetilapban azt olvasta a napokban, hogy elhagyta a szerelme. A Bors a hír kapcsán arról érdeklődött Nagy Tamástól, a sorozat producerétől, hogy egy ilyen hír mennyire befolyásolja a szereplők munkáját.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Az itt dolgozók közül mindenki annyira profi, hogy semmi sem látszik rajtuk a magánéleti problémáikból. A lelkiállapot nyilván befolyásolja, mit tud eljátszani és mit nem egy színészünk, de Cseke Katinka nem szakított a barátjával, így nem rendült meg. Kicsit feszült, hogy ilyeneket írnak róla, aminek nem örül. Ilyenkor jó producerként meg szoktam kérdezni, tudok-e valamit segíteni, de ő megnyugtatott, hogy nincs miben" - magyarázta a producer a Borsnak. "Nem szeretnék foglalkozni a rosszindulatú pletykákkal, boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Semmi nem igaz a szakításból. A valóság az, hogy Hassine most éppen a rokonait látogatta meg Párizsban, de a napokban én is odautazom" - mesélte Katinka a napilapnak.

Gregor Bernadettnek semmi kedve emberekkel találkoznihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120508-gregor-bernadettnek-semmi-kedve-emberekkel-talalkozni.htmlBerki Krisztián a botrányos szerelmi kalandjai után szeretne végre megváltoznihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120508-berki-krisztian-nougyeirol-es-megromlott-kapcsolatainak-okarol-beszelt-egy.htmlTe hiszel a karmában?http://www.life.hu/tested-lelked/20120507-te-hiszel-a-karmaban-elj-tudatosabban-es-figyelj-oda-a.htmlBenji: "Gigivel lezártuk!"http://www.life.hu/tested-lelked/20120507-a-megasztar-6-legutobbi-kiesoje-burgess-benji-lezarta-gigivel-az.htmlVV Éva szerint csalt az RTL Klubhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120504-vv-eva-szerint-csalt-az-rtl-klub.htmlBódi Sylvi tart a közelgő gyerekvállalástólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120504-bodi-sylvi-tart-a-kozelgo-gyerekvallalastol-hires-energiagyogyasz-kezelte-a.htmlNeked is jár több tízezer forint a munkáltatódtól idén - Önkéntes nyugdíjpénztár, mint cafeteriahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120504-neked-is-jar-tobb-tizezer-forint-a-munkaltatodtol-iden-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.