Megszületett az ismert magyar zenész negyedik gyermeke

Belmondo negyedik Születés kisfiú Czutor Zoltán család gyermekáldás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czutor Zoltánékhoz bekopogtatott a gólya, hiszen megszületett a Belmondo frontemberének kisfia.

A zenész nagyon boldog, pedig már negyedjére éli át ezt az örömöt, amíg 23 éves feleségének ez az első gyermeke.

Forrás: Belmondo.hu
Forrás: Belmondo.hu

"Nagyon nagy öröm az életünkben, hogy lett egy gyümölcse a szerelmünknek, Czutor Simon Zsigmond személyében. Szerencsére különösebb komplikáció nem adódott a szülés során, csak egy kicsit magas volt a vérnyomása Zsanettnak. Mára már mindketten elhagyták a kórházat, hazahoztam őket, jól érezzük magunkat. 3,22 kilogrammal született a fiam, és egész magas a srác, ugyanis 56 centivel látta meg a napvilágot" - újságolta a Life.hu-nak Czutor Zoli, aki a szülés előtti hetekben végig azon izgult, hogy le ne maradjon a trónörökös világrajöttéről.
"Bent voltam végig a szülőszobában és a szülés után még két órát eltölthettem a kisfiammal, amíg magunkra hagytak bennünket. Megható pillanatok voltak az első együtt töltött percek. Engem az is megérint, ha egy ismerősömnek születik gyermeke, mert azonnal elérzékenyülök. Ez egy egyszeri és megismételhetetlen csoda minden ember életében" - magyarázta a Belmondo frontembere.

Átalakítunk! Merész külsővel és vidám színekben hódít Anett. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.