Kate Beckinsale nevetés vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Beckinsale kedvenc szórakozása megtréfálni párját, a rendező Len Wisemant alvás közben.

Kate szerint a férje igazi hétalvó, aki olyan mélyen alszik, hogy Kate gyakorlatilag azt tesz vele, amit csak akar. Ezért a sztár sokszor megvicceli kedvesét. "Amint rájöttem, hogy magam is képes vagyok mindenféle sminket készíteni, szinte megőrültem a kínálkozó lehetőségtől. Egyből neki is láttam egy olyan igazi, Karib-tenger kalózaira hajazó álszakállat felragasztani neki, majd egy golyó ütötte lyukat is kreáltam szegény Lenre. Olyan dolgok ezek, melyeket bármely diliboltban lehet kapni. Azt kell mondjam, hogy még soha nem szórakoztam olyan jól, mint ezeken az estéken" - mesélt hóbortjáról Beckinsale az Ellen DeGeneres Show-ban.

AFP
AFP

Kate viccei azonban a férje számára kész rémálommá váltak. "Ő a legfélénkebb ember a világon. Már annak a gondolata is kikészíti, hogy netán a figyelem középpontjába kerülhet... Én viszont azt akartam, hogy reggel így kelljen munkába mennie, álszakállal, sminkkel, majd ott segítséget kérnie az eltávolításukhoz" - idézi Kate-et a Stop.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.