Összeomlott az ismert magyar énekesnő - Pszichiátrián kezelik

Oláh Ibolya pszihológus összeomlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét padlóra került Oláh Ibolya - az anyagi problémák mellett a karácsonyi támadás és a magánéleti válsága miatt gyomorfekélyt kapott, összeomlott, s jelenleg pszichiátriai kezelés alatt áll.




Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


,,Mostanában túl sok minden történt velem, amit képtelen vagyok feldolgozni. Rengeteg fájdalom gyűlt össze bennem. Pszichiáterhez járok, már gyógyszer is kell. Összeomlottam, fáradt, gyenge vagyok, nem tudok százszázalékosan teljesíteni. Gyomorfekélyem is van, nem érzek késztetést az evésre, bébiételekkel tartom fenn magam. Rövid idő alatt hatvannyolc kilóról ötvenkettőre fogytam le. Segítségre van szükségem. Amíg a doktornővel beszélgetek, végig bőgök és remegek" - árulta el a döbbenetes igazságot Oláh Ibolya, aki elmondta, mindenképp meg akar gyógyulni és talpra akar állni.

,,A gyomorfekélyéből rendbe jöhet, de anyagilag nehezebb, hiszen cége megszűnésével számlaképtelenné vált, tehát a koncertek után nehézséget okoz, hogyan fizessék ki a munkáját. Az utóbbi esztendőben annyi negatívum érte, hogy nyugtatókat kellett szednie" - mondta el Ibolya ügyvédje, Dr. Ruttner György.

Tipp! Szépségkirálynő-jelöltek fehérneműben. Kattints a galériáért!



Megszületett az ismert magyar zenész negyedik gyermekehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120516-czutor-zoli-fiatal-felesege-zsani-eletet-adott-kisfiuknak-czutor-simon.htmlMi történt a sztárral? Hatalmasra puffadt az ajkahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120514-mi-tortent-a-sztarral-hatalmasra-dagadt-kris-jenner-szaja.htmlAlekosz több százezres ajándékkal lepte meg szerelméthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120512-alekosz-egy-tobb-szazezres-mellmutettel-ajandekota-meg-szerelmet-bettyt.htmlTöbbször is összeverekedtek a Rippel fivérek - videóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120512-sokat-verekedett-gyerekkoraban-rippel-feri-es-rippel-viktor-most-egymast.htmlCsak ritkán látja színésznő édesanyját - Elárulta fájdalmát a sztárcsemetehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120510-csak-ritkan-latja-edesanyjat-nicole-kidmant-a-sztarcsemete-isabella.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.