Jóban Rosszban Frizbi Hajdú Péterrel válás Miller Zoltán próba Ullmann Mónika színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyanfajta népszerűséget, mint az elmúlt hónapokban, talán még sosem tapasztalt. Ullmann Mónika őszintén beszélt a válásáról is, ahová munkából ugrott el a férjével.

Gyerekszínészként indult a pályája, de szerepelt a Família Kft.-ben is. Ullmann Mónika jelenleg a Jóban Rosszban új szereplője, és mint ahogyan arról a Frizbiben is mesél, újjászületett az őt körülvevő népszerűség miatt.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Tizenöt évig tartoztam társulathoz, néhány éve szabadúszó vagyok. Azt már tudták, hogy színésznő vagyok, de a színészek sikerei nem olyan hangosak. Régóta nem birtokoltam már ezt a fajta népszerűséget, hiszen most gyakran megállítanak az utcán, és a sorozat is szép eredményeket hoz" - mondta a Life.hu-nak a felvétel előtt, majd Hajdú Péternek már arról is beszélt, milyen furcsán sikerült a válása néhány évvel ezelőtt. Mindezt már volt férje, Miller Zoltán és sorozatbeli párja, Gesztesi Károly társaságában. "A József Attila Színházban egy szerelmespárt alakítottunk Zolival egy darabban. Az egyik próba alatt mentünk oda a rendezőhöz, hogy lenne egy kis dolgunk, néhány percre elszaladnánk. Autóba ültünk, áthajtottunk az Árpád hídon, be a hivatalba, elváltunk és visszamentünk próbálni" - mesélte a színésznő.

Volt párja, gyermekük, Dávid édesapja a Life.hu-nak azt is elárulta, szinte másodpercek alatt megoldották, amit évek alatt nem sikerült. "Miután egy évet Németországban töltöttem, és visszatértem, már nem úgy működött a kapcsolatunk, ahogyan kellett volna. Húztuk-vontuk egy ideig, de beláttuk, ez lesz a legjobb mindenkinek. Előre leszerveztünk mindent, így szinte húsz másodperc alatt váltunk el, és visszamentünk próbálni. Azóta is jó a kapcsolatunk, a párját is nagyon kedvelem, a kisfiunk születésnapját is náluk ünnepeltük legutóbb" - mondta Miller Zoltán.

GYLF

Teljesen megváltozott a magyar zenész - Barátai is alig ismerték meghttp://www.life.hu/legykepben/20120516-levagatta-a-hajat-barsony-balint-a-back-ii-black-zenekar.htmlElhunyt a "disco királynője" - 63 évesen elvesztette a harcot a rákkal szembenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120517-elhunyt-a-disco-kiralynoje-63-evesen-elvesztette-a-harcot.htmlMocskolják az autóversenyzők Kapócs Zsókát!http://www.life.hu/legykepben/20120516-nyilt-levelben-mocskoljak-az-autoversenyzok-kapocs-zsokat-felelotlennek-tartjak-legutobbi.htmlPislogással tud kommunikálni a halálos beteg énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120516-gegemetszese-utan-pislogassal-kommunikal-a-bee-gees-enekese-annyira-legyengitette.htmlÖsszeomlott az ismert magyar énekesnő - Pszichiátrián kezelikhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120517-pszichiatrian-kezelik-olah-ibolyat.htmlMegszületett az ismert magyar zenész negyedik gyermekehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120516-czutor-zoli-fiatal-felesege-zsani-eletet-adott-kisfiuknak-czutor-simon.htmlMi történt a sztárral? Hatalmasra puffadt az ajkahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120514-mi-tortent-a-sztarral-hatalmasra-dagadt-kris-jenner-szaja.htmlAzt hitték, örökké tart majd a szerelem - Szingli lett a Megasztár egykori műsorvezetőjehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120517-azt-hittek-orokke-tart-majd-a-szerelem-szingli-lett.htmlSzakított az X-Faktor szerelmespárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120517-szakitott-az-xfaktor-szerelmesparja-baricz-gergo-es-kovats-vera.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.