Orvoshoz kellett vinni Dobó Kata pár hetes kislányát

Dobó Kata színésznő hasfájós baba orvos aggódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezdő anyukához méltó módon, olykor kicsit túlságosan is aggódik kislánya miatt Dobó Kata. A szép színésznő legutóbb orvoshoz is rohant a kis Szofival, mert a kisbaba nem hagyta abba a sírást.

Hosszú éveket várt arra, hogy édesanya lehessen, és most, hogy teljesült a vágya, Dobó Kata mindent elkövet, hogy minél hamarabb beletanuljon élete legfontosabb szerepébe. Persze, olykor becsúsznak apróbb nehézségek, például hogy az újdonsült édesanya talán túlságosan is aggódik a kis Szofi miatt. Erről maga Kata számolt be a blogjában.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

"Azt hiszem, amióta csak az eszemet tudom, erre vágytam, de nem fogalmazódott meg bennem ilyen kristálytisztán, csak most, hogy hazaértünk a kórházból. Hárman vagyunk. És így lett kerek minden. Persze az első pár hét olyan mérhetetlen ámokfutás, kapkodás, kialvatlanság, olyan reménytelennek tűnő, embert próbáló időszak, hogy nincs lehetőség nagyon sokat agyalni. Csinálni kell, jól, rosszul, de csinálni. Megint csak egy csomó kérdés... Miért sír annyit? Éhes? De most evett... Fáj a hasa? Fáradt? Melege van? Esetleg elege van? Nem csodálnám. Most miért bukott, túlette magát? Ilyenkor vajon megint cicire kell tenni? De tényleg, az normális, hogy már negyedik órája nem tud megnyugodni? Mégiscsak meg kéne mutatni Szofit egy orvosnak, ez egészen biztosan nem normális, biztosan nagy fájdalmai vannak, én ezt nem bírom elviselni! Megmutattuk. Minden rendben, valószínű többet eszik, mint amennyit a kis gyomra elbír (való igaz, óriási étvágya van), ki fogja nőni, pár hét és elmúlik. Nem tud megnyugodni? Biztos én csinálok valamit rosszul... De ha én sem alszom, nem lesz türelmem, és nem sokat alszom..."

Tipp! Less be az X-Faktor sztárjának gardróbjába! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.