Nelly Furtado kimerültség idegösszeomlás koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először beszélt nyíltan idegösszeomlásáról Nelly Furtado, aki hat évvel ezelőtt a Get Loose Tour egyik koncertjén vette észre magán a tüneteket.

A koncertkörút sikeres volt, a 2006. áprilisi torontói buli DVD-n is megjelent, de csak most derült ki, hogy a Grammy-díjas kanadai énekesnő közben összeomlott, méghozzá a színpadon.

AFP
AFP

"Akkor vettem észre, mennyire kimerültem, amikor a mikrofonhoz sétáltam, és az első két dalt végigsírtam" - emlékezett Furtado a Daily Mail interjújában. "Idegösszeroppanásom volt. Nem bírtam tovább elviselni, hogy egyszerre kellett helytállnom előadóként és édesanyaként. A turné után szünetet tartottam, és többet törődtem a családommal. Kiderült, erre volt szükségem" - fűzte hozzá az énekesnő, akinek előző kapcsolatából született lánya, Nevis (8), és négy éve ment feleségül Demacio Castellon zenészhez.

Azóta csak egy spanyol nyelvű albumot rögzített (Mi Plan, 2009), de szeptemberre várható új poplemeze, amelynek beszédes a címe: The Spirit Indestructible - Az elpusztíthatatlan szellem.

Tipp! Ördög Nóra mindent megmutatott! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.