Életét kockáztatja az ismert magyar énekes - Újból iszik Demjén Rózsi?

2012.06.05. 10:52

Korábban határozottan állította Demjén Ferenc, hogy cukorbetegsége miatt lemondott az alkoholról. Nemrég azonban kiderült, ez nincs így. Az énekes legutóbb rajongói klubjában emelgette a poharat.

Tipp! Ördög Nóra mindent megmutatott! Kattints a galériáért!


Korábban igen nagy problémát jelentett Demjén Ferenc életében az alkohol. A zenész többször elmondta, hogy függő volt, de amikor cukorbeteg lett, le kellett mondania az italról. "Öt éve derült ki, hogy cukorbeteg vagyok, azóta egy korty alkoholt sem fogyasztok. Néha egy kis száraz, vörösbort esetleg, de az jó hatással van az egészségemre" - mesélte 2007-ben egy napilapnak.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Három évvel később azonban egy győrszentiváni koncert után, ahol idő előtt le kellett jönnie a színpadról, már sokan arról suttogtak, hogy újra az alkohol áll a történtek hátterében. Demjén ennek ellenére állította, hogy túl szorosan kötötte meg a cipőjét, és emiatt úgy begörcsölt a lába, hogy csaknem elájult. "Az esti bulin (...) csizmát viseltem, de túl szorosra fűztem be. Nem gondolja senki komolyan, hogy egy telt házas koncerten ilyet megkockáztatok. Ha innék, akkor a magas cukrom miatt be is kómázhatnék" - magyarázta 2010-ben.

A Borsonline információi szerint azonban az orvosok intése már nem tartja vissza Rózsit az italtól: a napokban ugyanis a Demjén Klubban rajongóival és barátaival találkozott, ahol bőven folyt le sör a torkán. "Ez egy kötetlen klub, ahol a rajongókkal együtt korlátok nélkül beszélgethetünk, hódolhatunk a kulináris élményeknek, és iszogathatunk" - mondta Demjén.

Tipp! Merész fotókkal kampányol a német divatmagazin. Kattints a galériáért! (+18)Idegösszeomlást kapott Nelly Furtadohttp://www.life.hu/tested-lelked/20120604-idegosszeomlast-kapott-nelly-furtado.html Fiatal fiúval hetyeg Sharon Stonehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120531-sharon-stone-uj-pasija-egy-27-eves-ferfi-martin-mica.html Júniusi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120529-juniusi-horoszkop.html Szerelmi horoszkóp júniusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120529-szerelmi-horoszkop-juniusra.html Megmutatta szépen kidolgozott testét az énekesnő - fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120530-megmutatta-szepen-kidolgozott-testet-az-enekesno-fergie.html
Demjén Ferencbetegségalkohol