Öngyilkos lett a rocklegenda - Felesége talált rá holttestére

betegség Bob Welch halál öngyilkosság zenész Fleetwood Mac
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bob Welch amerikai zenészt, a legendás együttes, a Fleetwood Mac egykori tagját holtan találták otthonában. A 66 éves gitáros holttestére felesége talált rá nashville-i házukban, miután a férfi egy pisztollyal mellbe lőtte magát.

Welch, akinek az utóbbi években egyre súlyosbodó egészségügyi problémái voltak, búcsúlevelet is írt, de ennek tartalmáról a rendőrség egyelőre nem nyilatkozott.

www.myspace.com/bobwelch
www.myspace.com/bobwelch


A zenész egyébként 1971 és 1974 között volt az együttes tagja és olyan albumok elkészítésében vett részt, mint a Future Games és a Bare Trees. Stivie Nicks, a banda énekesnője így kommentálta az esetet:

"Nagyon szomorúnak tartom Bob halálát, hiszen sok nagyszerű dologban vettünk részt együtt. Fantasztikus zenész volt, szellemes és kedves ember, ráadásul rettenetesen okos is. A részvétem küldöm a családjának és a Fleetwood Mac családnak is."

Nem Welch az egyetlen zenész mostanában, aki önkezével vetett véget életének: a The Killers nevű banda szaxofonosa februárban lett öngyilkos.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Lady Gaga kibékült expasijávalhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120605-lady-gaga-kibekult-expasijaval.htmlMilliókat bukott a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120606-milliokat-bukott-a-baratok-kozt-sztarja-rekasi-karoly.htmlSzorul a hurok a színész nyaka körül! Egyre többen teregetik ki eltitkolt múltját John Travoltánakhttp://www.life.hu/legykepben/20120608-kiderult-hogy-homoszexualis-kapcsolatban-elt-egy-ferfival-a-nyolcvanas-evekben.htmlSokkot kapott saját látványától balesete után az ismert autóversenyzőhttp://www.life.hu/legykepben/20120606-dtk-show-niki-lauda-sokkolt-a-sajat-latvanyom.htmlDurván kritizálta a Szépségkirálynő-jelöltek produkcióit a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120607-hajdu-peter-durvan-kritizalta-a-szepsegkiralyno-jeloltek-produkcioit-kasza-tibitol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.