Gyászol a Csillag születik énekese

2012.06.12. 9:24

Szirota Jennifer még nagyon fiatal, de máris tudja, milyen az, amikor fájdalmak gyötrik az ember lelkét.

Tipp! Mindent megmutatott az RTL Klub sztárja! Kattints a galériáért!


A tehetséges és fiatal énekesnő ma már igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen meseszép hangja a döntőig repítette őt a Csillag születik legutóbbi szériájában. Jennifert azonban nem mindig hordozta tenyerén a sors.

"Arra törekszem, hogy a lehető leghamarabb túltegyem magamat a fájdalmas dolgokon, de van, amiken lehetetlen. Nem is olyan rég elvesztettem egy nagyon jó barátomat. Egyelőre képtelen vagyok erről bővebben beszélni, mert rendkívül megviselt és nagyon fáj! Összeszorul a szívem, ha rá gondolok, és a fájdalom nem enyhül" - mesélte könnyeivel küszködve élete talán legtragikusabb eseményét szűkszavúan Jennifer, akinek lelkét máig nyomja egy szerelem vége, illetve folyamatosan aggódik túlsúlyos édesapja egészségéért is.

rtlklub.sajtoklub.tv


"Bízom abban, hogy apukámnak mihamarabb sikerül lefogynia, hiszen számomra elsődleges a családom egészsége. Nagyon féltem a túlsúlya miatt, éppen ezért elhatároztam, hogy kifizetek neki egy életmentő műtétet, a gyomorgyűrű-beültetést. Megígérte nekem, hogy le fog fogyni, de ez nem olyan könnyű, mint bárki gondolná. Nagyon oda kell figyelni a folyamatra, mert a hirtelen fogyás is okozhat egészségkárosodást nála" - olvasható a Stop.hu-n. 

Emlékszel még? Így nézett ki régen a Vidámpark! Kattints a galériáért!
A Twitteren terjedt el a hír: elhunyt Tina Turnerhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120611-a-twitteren-terjedt-el-a-hir-elhunyt-tina-turner.html Fordulat! A britek mégis inkább Károlyt látnák a trónon, nem az ifjú Vilmosthttp://www.life.hu/legykepben/20120610-felmeres-a-britek-tobbsege-megis-karolyt-szeretne-a-tronon-latni.html Charlie Sheen mindenkit megbotránkoztatott - Szexelni akar exfeleségével!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120607-charlie-sheen-szexelni-akar-exfelesegevel.html Cserháti Tamara lett Magyarország szépségkirálynőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120609-cserhati-tamara-lett-magyarorszag-szepsegkiralynoje.html Távozik a Barátok közt egyik legrégebbi szereplője a sorozatbólhttp://www.life.hu/legykepben/20120609-eltunik-a-baratok-kozt-egyik-legregebbi-szereploje-a-sorozatbol-nemeth.html Heteken belül végleg elválik férjétől Keresztes Ildikó?http://www.life.hu/legykepben/20120608-csupan-heteken-kerdese-es-elvalik-ferjetol-keresztes-ildiko.html Sztárok, akik egy évben születtek - Kik öregednek gyorsabban?http://www.life.hu/tested-lelked/20120605-ket-sztar-egy-evjarat-kiken-hagytak-melyebb-nyomokat-az.html Újjáteremtő lélekkönyvek - 4 kötet, ami megmutatja az utadhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120608-ujjateremto-lelekkonyvek-4-kotet-ami-megmutatja-az-utad.html Neje bugyiját húzta magára Michael Douglas - Miféle hóbort ez?http://www.life.hu/szorakozz/20120610-catherine-zetajones-bugyijat-huzta-magara-michael-douglas-mifele-hobort.html Xantus Barbara: "Való igaz, hogy nagyon szeretem"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120609-xantus-barbara-szingli-egy-kave-szily-noraval.html
Szirota JenniferfogyókúraszerelemCsillag születikelhízásgyászénekesnőszomorúság