Szirota Jennifer gyász elhízás szerelem énekesnő fogyókúra Csillag születik szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szirota Jennifer még nagyon fiatal, de máris tudja, milyen az, amikor fájdalmak gyötrik az ember lelkét.


"Arra törekszem, hogy a lehető leghamarabb túltegyem magamat a fájdalmas dolgokon, de van, amiken lehetetlen. Nem is olyan rég elvesztettem egy nagyon jó barátomat. Egyelőre képtelen vagyok erről bővebben beszélni, mert rendkívül megviselt és nagyon fáj! Összeszorul a szívem, ha rá gondolok, és a fájdalom nem enyhül" - mesélte könnyeivel küszködve élete talán legtragikusabb eseményét szűkszavúan Jennifer, akinek lelkét máig nyomja egy szerelem vége, illetve folyamatosan aggódik túlsúlyos édesapja egészségéért is.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


"Bízom abban, hogy apukámnak mihamarabb sikerül lefogynia, hiszen számomra elsődleges a családom egészsége. Nagyon féltem a túlsúlya miatt, éppen ezért elhatároztam, hogy kifizetek neki egy életmentő műtétet, a gyomorgyűrű-beültetést. Megígérte nekem, hogy le fog fogyni, de ez nem olyan könnyű, mint bárki gondolná. Nagyon oda kell figyelni a folyamatra, mert a hirtelen fogyás is okozhat egészségkárosodást nála" - olvasható a Stop.hu-n.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.