Héder Barna háromszoros édesapa lett - Megmutatta újszülött kislányát

2012.06.17. 13:11

Héder Barna már rutinos apukának számít, hiszen április elején született kislánya mellett már két nagyobb gyermeknek is a papája.

A riporter az RTL Klub Reflektor műsorában arról mesélt, hogy minden otthoni teendőben részt vesz és a nagyobb gyermekeit is rendszeresen ő viszi óvodába. Barna bevallotta, hogy úgy érzik feleségével, Gerdikével lett teljes a családjuk. "Az érzés, hogy ismét apa lettem, isteni és megszokhatatlan. A rutinom természetesen már megvan, hiszen az első két gyermekem körül is minden feladatot ellátok. Nem lehet már igazándiból zavarba hozni" - mondta viccelődve Héder Barna.

 

"A feleségem szokta mondani, hogy Gerdike számunkra egy jutalomjáték. Tündéri baba, végigalussza az éjszakákat és nagyon türelmes gyermek. Én pedig próbálom úgy irányítani a napjaimat, hogy sokat segíthessek otthon, hiszen a feleségem még nehezen tud mozogni a kicsivel" - mesélte az Új Ásznak a riporter.

Szakított egymással a két fiatal színészhttp://www.life.hu/legykepben/20120614-szakitott-zac-efron-es-lily-collins.html Mégis rászánta magát a nősülésre a Csillag születik nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20120608-megnosul-a-csillag-szuletik-nyertese-tabani-istvan.html Kiderült, mindössze 8 általánosa van az RTL Klub sztárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20120614-rtl-klub-valovilag-kiderult-csak-8-altalanosa-van-vvcristofelnek.html Nem akar gyereket a kiszámíthatatlan színész - Felesége is felelőtlennek tartja a családalapításhozhttp://www.life.hu/legykepben/20120613-nem-akar-gyereket-a-szinesz-felesege-is-felelotlennek-tarta-a.html Házassági évfordulójukon nyújtotta be a válási papírokat a színészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120613-hazassagi-evfordulojukon-nyujtotta-be-a-valasi-papirokat-david-arquette.html VV Fecóék döntöttek: Elvetetik a babáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120613-vv-fecoek-dontottek-elvetetik-a-babat.html Jessica Simpson megmutatta magát a szülés utánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120614-jessica-simpson-megmutatta-magat-a-szules-utan.html Az első búcsú a gyerektől - Így kezeld, hogy ne törjön össze a lelkedhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120613-az-elso-bucsu-a-gyerektol-igy-kezeld-hogy-ne.html
Héder Barnacsaládapagyermekáldáskislányriporterháromszoros