Héder Barna háromszoros édesapa lett - Megmutatta újszülött kislányát

kislány háromszoros gyermekáldás riporter Héder Barna családapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Héder Barna már rutinos apukának számít, hiszen április elején született kislánya mellett már két nagyobb gyermeknek is a papája.

A riporter az RTL Klub Reflektor műsorában arról mesélt, hogy minden otthoni teendőben részt vesz és a nagyobb gyermekeit is rendszeresen ő viszi óvodába. Barna bevallotta, hogy úgy érzik feleségével, Gerdikével lett teljes a családjuk. "Az érzés, hogy ismét apa lettem, isteni és megszokhatatlan. A rutinom természetesen már megvan, hiszen az első két gyermekem körül is minden feladatot ellátok. Nem lehet már igazándiból zavarba hozni" - mondta viccelődve Héder Barna.

"A feleségem szokta mondani, hogy Gerdike számunkra egy jutalomjáték. Tündéri baba, végigalussza az éjszakákat és nagyon türelmes gyermek. Én pedig próbálom úgy irányítani a napjaimat, hogy sokat segíthessek otthon, hiszen a feleségem még nehezen tud mozogni a kicsivel" - mesélte az Új Ásznak a riporter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.