Eszméletlenül találták a hotelszobájában Lindsay Lohant

Lindsay Lohan forgatás eszméletlen állapot Elizabeth Taylor munka sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag 13 órán át megszakítások nélkül forgatott Lindsay Lohan, akit magyar idő szerint péntek éjjel eszméletlenül találtak a hotelszobájában. A sztárt végül nem szállították kórházba.

A néhány éve folyamatos alkoholizálása, drogproblémája és egyéb zűrjei miatt parkolópályára került színésznő egy Elizabeth Taylorról készült életrajzi filmmel fog visszatérni. A Liz & Dick forgatása hetek óta zajlik, és úgy tűnik, eléggé ki is meríti a sztárt, aki elszokott már a 10-13 órás munkanapoktól, ami némelyik forgatáson teljesen átlagosnak számít.

AFP
AFP

A 25 éves híresség a minap, egy 13 órás munkanap után rosszullétre panaszkodott, ezért a stáb orvost hívott hozzá a szállodába. A sztárt a hotel személyzete eszméletlenül találta a szállodai szobájában. Szerencsére az orvos már ott volt, így azonnal segíteni tudott rajta. A bennfentesek szerint Lohan kisasszony éjt-nappallá téve forgat a hotel melletti helyszínen. Az orvosok végül nem küldték a kórházba a kimerült sztárt, mert állításuk szerint semmi baja a hírességnek, csak egy kicsit elfáradt.

Pornósztárral játszik Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szorakozz/20120614-pornosztarral-jatszik-lindsay-lohan.htmlHamarosan gyermeke lesz a legszexibb sztárpárnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120615-hamarosan-gyermeke-lesz-a-legszexibb-sztarparnak-anya-lesz-shakira.htmlKiderült, mindössze 8 általánosa van az RTL Klub sztárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20120614-rtl-klub-valovilag-kiderult-csak-8-altalanosa-van-vvcristofelnek.htmlMegszületett az Így jártam anyátokkal sztárjának babája - Nézd meg a cuki kezecskéjét!http://www.life.hu/anyaskodj/20120613-megszuletett-az-igy-jartam-anyatokkal-baba-alyson-hannigan-tul-van.htmlVintage fotókon a 23 éves sztárcsemete apró fia - Elragadó a fiatalúrhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120612-vintage-fotokon-a-23-eves-sztarcsemete-peaches-geldof-apro-fia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.