Fia betegsége miatt teljesen kiborult a híresség

betegség Jack Osbourne összeomlás szklerózis multiplex Ozzy Osbourne Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Osbourne nehezen viseli fia, Jack komoly betegségét.



Forrás: CBS
Forrás: CBS


Az édesanya szemei megteltek könnyel, amikor a riporter a fia betegségéről faggatta a The Talk on Monday című műsorban.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



"Jól van, remekül kezeli a helyzetet. Én pedig tényleg nagyon köszönöm mindenkinek, aki gondol ránk ezekben a nehéz időben. Én hiszek abban, hogy a sok pozitív gondolat eljut hozzá" - mesélte a kétségbeesett édesanya.

Tolvai Reni sokkolt a melleivel! Kattints a galériáért!



Gyereket akar Kucsera Gábor és Sári Évihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120618-gyereket-szeretne-kucsera-gabor-es-sari-evi-de-nem-hazasodnak.htmlPraktikus alkalmazások okostelefonokra, amelyekre szükséged lehet a nyaralás alatthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120615-ne-indulj-utra-mobil-nelkul-praktikus-alkalmazasok-okostelefonokra-amelyekre-szukseged.htmlSokáig férfiként élte az életét a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120615-cseke-katinka-soha-nem-mutatta-ki-erzelmeit-de-keptelen-elszakadni.htmlHéder Barna háromszoros édesapa lett - Megmutatta újszülött kislányáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120615-heder-barna-haromszoros-edesapa-lett-megszuletett-kislanya-gerda.htmlVeszélyben volt Tóth Vera!http://www.life.hu/tested-lelked/20120617-toth-veraert-aggodtak-a-baratai-hangszalgyulladast-kapott.htmlEszméletlenül találták a hotelszobájában Lindsay Lohanthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120616-eszmeletlenul-talaltak-a-hotelszobajaban-lindsay-lohant.htmlMegmutatta hatalmas pocakját az állapotos színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120615-megmutatta-hatalmas-pocakjat-az-allapotos-szineszno-sarah-michelle-gellar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.