Szecsődi Karcsi Megasztár aszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nőként érez, nőként szeret, de egyelőre nem tud szexuális kapcsolatot létesíteni férfiakkal Szecsődi Karcsi, a Megasztár énekese.


Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A fiú a nemátalakító műtéttel azonban még vár. "Még gyenge vagyok ahhoz, hogy végigcsináljam. Egy tizennyolc órás műtétről van szó, utána komoly lábadozási időszakkal. Erre még nem készültem fel, de persze egy-két éven belül szeretnék ezen is túllenni. Most jól érzem magam, minden barátom és ismerősöm azt mondja, sosem látott ilyen kiegyensúlyozottnak" - tette hozzá Karcsi, akinek a magánélete mégsem teljes, a nagy átalakulás kellős közepén egyszerűen képtelen igazi párkapcsolatra.

"Ezzel nem nagyon foglalkozom. Úgy vagyok vele, hogy mindenem - belül és kívül is - kerüljön a helyére. Nem mondom, hogy zárkózott vagyok, de a műtétig nagyon komoly dolgok nem történhetnek a magánéletemben. Nőként érzek, nyilván nőként is szeretem a férfit, és ezekkel a külső adottságokkal egyelőre nem tudok velük semmilyen szexuális kapcsolatot létesíteni. Ez borzasztó nehéz, bonyolult, erre mondják azt, hogy valaki aszexuális. Jelenleg olyan vagyok, mint egy szépnek induló próbababa, akit csinosítgatnak, de még nem való a kirakatba, ami maga az élet" - mesélte Karcsi a Borsnak.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!


Szexi fotók a magyar modellről! Kattints a galériáért! (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.