Totálisan egymásba habarodott Michelle Williams és Jason Segel

szerelem Jason Segel Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, tartós lesz Michelle Williams és Jason Segel szerelme.

Márciusban derült ki, hogy Jason és a tündéri szőke sztár egy párt alkotnak. Nem verik nagydobra a szerelmüket, és nem nyilatkoznak folyton arról, mennyire szerelmesek. Így csakis a szemtanúk elmondásai alapján tudjuk, hányadán is állnak egymással.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A napokban azonban feltűntek egy Broadway-darab bemutatóján, és a szemtanúk szerint pompásan érezték magukat. Nagyon elegánsak voltak, sokat nevettek és hihetetlenül boldognak tűntek. "Jason teljesen odáig van Michelle-ért, és már az apaságot is gyakorolja, hiszen a színésznőnek van egy hatéves kislánya. Jason sokat játszik a gyerekkel, rajzolgatnak, zenélnek" - mesélte a pár közös barátja.

Felvágta az ereit az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120622-valovilag-vv-zsuzsi-felvagta-az-ereit.htmlFia betegsége miatt teljesen kiborult a hírességhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120619-fia-jack-betegsege-miatt-teljesen-kiborult-a-hiresseg-sharon-osbourne.htmlKéptelen szexuális kapcsolatra a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120621-megasztar-szecsodi-karcsi-meg-nem-tud-nokent-szexelni.htmlElment a világsztár hangjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120619-elment-a-vilagsztar-sacha-baron-cohen-hangja.htmlPompásan néz ki a szülés után Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120619-pompasan-nez-ki-a-szules-utan-jennifer-garner.htmlGyereket akar Kucsera Gábor és Sári Évihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120618-gyereket-szeretne-kucsera-gabor-es-sari-evi-de-nem-hazasodnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.