kisbaba szülés Josh Lucas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban megszületet Josh Lucas színész és felesége, Jessica babája.

A negyvenegy éves sztár úszik a boldogságban: első gyermeke, a kisfiú Noah Rev Maurer makkegészségesen jött világra. A baba New Yorkban született, a súlya 4 kiló.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Mindenütt nő és az Ilyen az élet című romantikus filmek sztárja és felesége, az író Jessica már alig várták a babát. A pár januárban jegyezte el egymást, és márciusban házasodtak össze.




Életet mentett kutyasétáltatás közben a színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120627-kutyasetaltatas-kozben-megmentette-egy-no-eletet-a-szineszno-jennifer-lawrence.htmlHeti horoszkóp (július 2-6.)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120626-heti-horoszkop-julius-26.htmlAlec Baldwin újra esküdött - Elvette 25 évvel fiatalabb kedveséthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120701-alec-baldwin-ujra-eskudott-elvette-25-evvel-fiatalabb-kedveset.htmlSzerelmi horoszkóp júliusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120626-szerelmi-horoszkop-juliusra.htmlIsmét rátalált a szerelem a ValóVilág szőke szexbombájárahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120628-kibekult-a-valovilag-szokesege-seherezade-egykori-kedvesevel.htmlÚjabb énekesnő jelentette be terhességét: Adele első gyermekét várjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120630-ujabb-enekesno-jelentette-be-terhesseget-adele-elso-gyermeket-varja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.