halál Szenes Andrea műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szenes Andrea műsorvezető tavaly élettársát veszítette el, a napokban pedig újra gyászol: elhunyt az apósa is.

Szenes Andrea tavaly veszítette el a három évtizede mellette élő partnerét, V. Tóth Jánost. Az ügyvéd-diplomata holttestét meztelenül találták meg az egyik brüsszeli szálloda fürdőszobájának üres kádjában. A műsorvezető intézte a holttest hazaszállítását és a temetést is, de kedvese végzetének körülményeiről azóta semmit sem tud.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Most értesítettek a brüsszeli követségről, hogy végre megkapom a nyomozati anyagot és a boncolási jegyzőkönyvet. János rejtélyes halála után egy évvel kiderül: baleset történt, természetes halál, vagy egy gyilkos vette el a társam, szerelmem, barátom. Tragikus, hogy János édesapja már sosem tudja meg, mi történt a fiával, mert szombaton váratlanul őt is holtan találták zuglói háza kertjében. Hiába hívtak mentőt a szomszédok, tüdőembóliát kapott, nem tudták megmenteni" - mondta Andrea, aki két év leforgása alatt teljesen egyedül maradt: meghalt édesapja, kedvese és apósa is - írja a Blikk.

Tipp! A világ legszebb pici cicijei! Kattints a galériáért (+18)


Holtan találták a világsztár asszisztenséthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120703-holtan-talaltak-a-vilagsztar-charlie-sheen-asszisztenset.htmlÍme a legszexisebb sztárok, akiket nem kímélt a narancsbőrhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120702-meg-a-legszexisebb-sztarokat-sem-kimeli-a-narancsbor.htmlMegszületett Josh Lucas gyermekehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120702-megszuletett-josh-lucas-gyermeke.htmlÉletet mentett kutyasétáltatás közben a színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120627-kutyasetaltatas-kozben-megmentette-egy-no-eletet-a-szineszno-jennifer-lawrence.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.